11 augusti 2010

mera shopping

Nu är vi hemma efter en lång dags shopping. Eller rättare sagt hemma har vi varit ett tag, men nu har vi packat upp det mesta och fått undan en del av det vi handlat. Vi har handlat en massa och det mesta som vi SKULLE HA har vi köpt och även en hel del annat blev inhandlat. Så sammanfattningsvis kan man väl säga att det var en dag som den ska vara när man är i Ullared.

Vad har vi då handlat för bra grejer? Massor av hygienartiklar, plastpåsar och andra "bra att ha hemma grejer", alla sorters underkläder, lampskärmar, en liten takplafond, sängkläder, pyssel, lite grejer till jobbet, några presenter, vinterjacka till sambon, en skjorta till mig, anteckningsböcker, kortlek, spel och säkert en massa jag inte kommer på just nu.

Kram Annika

1 kommentar:

Catta sa...

Grattis till vinsten där lite tidigare i veckan! Och grattis till lyckad shopping!
Själv har jag ännu inte satt min fot på Ullared,och jag vet inte riktigt varför...gillar att vara lite tvärtom tror jag, ha, ha... Lagerhaus är jag däremot rätt galen i! Jättesnygg vas du hade hittat där!

Vad roligt det var att läsa 7 fakta om dig! Det känns som du är en väldigt fin person, men det hade jag ju anat redan innnan! :)

Kram, kram!

Related Posts with Thumbnails