30 september 2010

Kram

Ibland så behöver alla en kram och det känns som att det är många i min närhet som behöver en extra just nu. Ingen nämnd, ingen glömd och ni ska veta att ni finns i mina tankar!

Jag gjorde det här kortet när jag kom hem från jobbet idag efter en helt underbar dag i skogen! Vi skulle ha upptakt för vårt tema och vi hade planerat (?!) att vi skulle få träffa på ett par troll. Trollen såg vi, eller snarare anade bland träden och buskarna och det är så kul att få se barnen pendla mellan verklighet och fantasi som det mest naturliga i världen. Vi hade kanonfint väder och passade på att njuta av att äta lunch ute. Sådana här dagar känner jag vilket fantastiskt jobb jag har!

Så här kommer ett kramkort till alla som behöver eller vill ha en bamsekram!


Var rädda om er och era nära!
kram Annika

5 kommentarer:

Gurkiss sa...

Det låter som ett underbart jobb :)

Himla fint kort.

Kram Gurkiss

Millan M sa...

Så fint kort! Och du har så rätt; vi behöver alla en kram lite då o då.

Anonym sa...

SNYGGT!!!!

Lina

Pernilla/Trollwing sa...

Jättesnyggt kort Annika! Så fint med de olika pappersrutorna bakom och annorlunda med kram i "hörnen". Stämpeln är ursöt och så fint färglagd, får ha-begär igen...:)

Massa kramar

Therese sa...

Hi hi så mysigt att också ni varit på trolljakt - kan ju ana hur oerhört populärt det var!!! Luran har redan deklarerat att spök, älg och tomteletande står på tur... Älskar barnens sprudlande fantasi!!! Ha nu en fin helg då du hunnit krya på dig å fira din bror ordentligt <3 Kram!

Related Posts with Thumbnails