20 november 2010

2 årskalaset!

Nu är vi hemkomna efter 2-årskalaset. Födelsedagsbarnet fick många fina paket och det var tur att jag valde att sätta snören på paketen, för de var riktigt omtyckta.


Här har Irma precis öppnat sitt paket med duplodjur, fast det behöver ju öppnas en gång till för att komma åt grejerna så farfar får hjälpa till.


Djup koncentration för att få ut innehållet i paketet. I paketet finns en Pippiväska. Den fylldes snabbt med födelsedagspresenterna. Tänk att det är så roligt att plocka i och ur när man är liten.


Det lilla monstret älskar att vara med på kort. Så vi tar ett kort, två kort, tre kort och hon säger hela tiden mer. Här sitter hon i mitt knä med den nya Pippiväskan. Av oss fick Irma Pippiväskan, duplodjur och några bilar. Djur är något som går hem nu och Irma kröp upp i mitt knä och så skulle vi sjunga om dem.


Vi fick god mat och mycket god tårta till efterrätt, jag får be Mia om receptet. Här hjälps de åt att blåsa ut de två ljusen. Irma nöjde sig inte med en gång utan blåste ut dem två gånger. Hon kunde ha fortsatt en stund till om det inte var så att hon var sugen på att smaka. Fast godast var grädden!

 

Hon vill som sagt gärna vara med på kort. Här är det jag som håller upp kameran och tar kort på oss båda. Jag kommer ihåg att Freja också gillade det när hon var liten. De här båda korten blev faktiskt rätt bra (fast jag har skurit till dem lite snabbt).

Det är ett riktigt charmtroll! Storasystern är inte lika glad över att vara med på kort längre så hon fastnade inte på bild. Fast hon är go hon med!

Nu ska jag gå och fixa något att dricka och sedan så väntar Så mycket bättre på TV.
kram Annika

2 kommentarer:

Therese sa...

hi hi ja nog är hon charmig alltid! Å kan tro att snörena var uppskattade ;-) Jätte fina kort på er bägge <3 Å du, tack för ditt geniala tips, här blir det med en adventslåda, tomtelåda och granlåda :-D KRAM

Therese sa...

4 små kort, du vet sådana som brukar vara i blomsterbuketter. Du får i vanlig ordning fria händer, men ett av dem får gärna vara rött och rosa :-) Massa kramar!!!!

Related Posts with Thumbnails