12 november 2010

Äntligen fredag!

Så var då äntligen den här lååånga veckan över. Det har varit alldeles för mycket arbete och därmed för lite fritid. Mötet med politikerna gick jättebra, de var så imponerade över vårt arbete och tyckte det var bra att ha fått en positiv bild av storarbetslag!

När jag ändå pratar om jobbet kan jag berätta att jag kommit med på förskolelyftet och det innebär att nästa termin ska jag plugga på halvtid. Det är en fantastisk möjlighet att få göra det med bibehållen lön. Jag ska läsa kursen "Pedagogisk dokumentation i förskolan - med fokus på barns språkliga och matematiska lärprocesser" på högskolan här i Jönköping. Att jag dessutom har förmånen att få läsa tillsammans med mina härliga kompisar Anna och Lina är ett extra plus.

Nu väntar en lugn kväll. Jag funderar på om jag ska gå och lägga mig sova en liten stund för att inte somna alldeles för tidigt i soffan i kväll. Sambon ska fixa hemgjorda hamburgare och klyftpotatisar och det är något av det godaste jag vet!

kram Annika

7 kommentarer:

Linda sa...

Härligt det låter. :) Ha en underbar helg! Kramar

Anonym sa...

Hej Annika!
Grattis till förskolelyftet! Låter riktigt kul, jag får väl lyssna och ta in allt ni lär er. Kul också att du, Anna och Lina får gå tillsammans. Är lite avis.... Hade varit kul att få gå tillsammans med er, men, men en annan gång förhoppningsvis ;)
Ses 5 dec :)
KRAAAAAAAAAAAAAM J

Anonym sa...

Va roligt att plugga! Jag älskar ju det och de måste kännas skönt att få göra de både med bibehållen lön och att göra de med sina vänner. Skönt att mötet med politikerna gick bra.

Önskar er en riktigt härlig helg. Kram

Therese sa...

Men oj så skoj, grattis fort/vidareutbildning är ALLTID skoj!!! Hade själv gärna läst en eller ett par kurser mot universitetet bara för att det är så skoj :-) Men det får vänta tills mammaledigheten är slut! KRAM <3

Poohtra sa...

Tjohej och kram på dig!
Tack för kommentaren på bloggen, har ju "liftat" mallen med papper på mitten på kortet, av just DIG!
MUMS med hamburagare och klyftisar, kan det beställas till den 4? För det blir väl då? jess skrev 5??
Kram och ha en härlig pysselhelg!
Från Poohtra

Lotta sa...

Bra jobbat med politikerna! Måste vara skönt att få positiv feedback på något som man kämpat med.

Kram L8

Anonym sa...

Tjohej!!!

Anna kom med!! Vi blir grymma!!! och så kul det ska bli!!! Kram Lina

Related Posts with Thumbnails