12 november 2010

Politiker på besök

På min förskola arbetar vi i något som kallas för storarbetslag, vilket innebär att man är fler pedagoger och fler barn på samma avdelning. Hos oss varierar det lite hur många barn vi har men runt 40 och på det är vi 6 pedagoger.

Tanken med detta är hos oss att kunna göra flera mindre grupper större delar av dagen. Vi har valt att dela in oss i 3 grupper. Det ger en massa fördelar tycker vi då barnen är i en mindre grupp, både för barnen och oss vuxna. Framförallt har vi en organisation som ser till att vi ser alla barn, lättare kan lyssna in dem och ge barnen tid och utrymme för att utvecklas.

Som rubriken säger, idag får vi besök av vår områdeschef och ett gäng politiker. De ska visas runt på förskolan och så ska jag och en kollega berätta för dem om våra tankar med storarbetslag och delvis vårt jämställdhetsarbete. Det ska bli mycket spännande att få prata med dem.

Så vid 12.45-13.45 kan ni väl tänka lite extra på oss!

Ha en bra dag!
kram Annika

3 kommentarer:

Therese sa...

Ska tänka på er då och att politiekrna inser ert arbete och behov inför framtiden <3 Trevlig helg! KRAM

Lotta sa...

Jag håller tummarna för att dom lyssnar på er!!!

Kram L8

Catta/eldhexan sa...

Hej vännen! Det var längesedan jag hade tid att läsa andras bloggar så nu har jag uppdaterat mig om dig och ditt liv en stund! Tack för en trevlig lässtund! Hoppas det var ett givande möte med politikerna idag!

Vad läckert ditt distress-ruta-hjärta blev! Jag blir allt lite sugen på att testa! :)

Ha en skön helg! Kram!

Related Posts with Thumbnails