18 november 2010

Julmarknad

Denna veckan har varit full med jobb för mig och sambon så det känns extra skönt att vi båda slutar tidigt imorgon. Sedan flera år har vi som tradition att åka på julmarknaden på Sägnernas hus i Sandhem. Så imorgon efter jobbet åker sambon och jag dit och strosar runt en stund.

Det är alltid så mysigt att gå runt och titta på vad folk pysslar med. Jag blir alltid lite rörd när jag går runt och ser alla fina saker som folk lägger ner sin själ i. Vet ju själv hur mycket tid mitt kortmakeri tar och att man inte får tillbaka för ens en bråkdel av den tid det tar när jag säljer mina kort.

Jag har under flera år önskat att åka till Jul på Liseberg och jag hoppas att jag får med mig sambon dit i år. Förhoppningsvis finns det en lucka i kalendern. Helgerna framöver börjar fyllas med saker sakta men säkert.

I helgen är det 2-årskalas på lördag och 3-årskalas på söndag. Nästa helg så är det adventsbak med Anna och Måns på lördagen och lördagen därpå är det dags för julkortsmakeriet med Tjejligan. Det är två mysiga traditioner!

Det går fort till jul nu, tänk att nästa helg är det redan första advent! Jag längtar redan till nästa vecka då det är dags att ta fram adventsljusstakar, stjärnor, julkrubban och andra dekorationer som finns i min adventslåda. Dessutom är det hög tid att köpa vita hyacinter om jag inte gör som min goda bloggvän Therese och "fuskar" redan den här helgen.

Vad har ni för traditioner inför julen?
kram Annika

3 kommentarer:

Sara-SaGam sa...

Tusen tusen tack för grattiskortet. Ett riktigt annikakort.

Petra/Paradise sa...

ååH!! Sägnernas hus! Det hade jag faktiskt också som tradition att åka till tillsammans med en gammal jobbarkompis (när jag bodde i Jkpg)

Låter som du har fullt upp framåt!
Julkortsmakeri!?! Låter väldigt intressant! Vart håller ni hus? Får man kanske komma? *blink*
(jah, om jag kan villsäga!) ;)

Traditioner innan jul?
Jag MÅSTE se "Ensam hemma 1" *haha*
Å så lyssnar jag givetvis på julmusik tidigt, redan i början av Nov (ibland tidigare, OM det börjat snöa)
Handla julklapparna i Ullared någon helg i Dec brukar det också bli :)

Må gott gumman!

KRAM Petra

Therese sa...

Jisses så mysigt att dels sluta tidigt, dels få gå på julmarknad med den man håller kär.... *ljuvligt* Kan du smyga med kameran månne?! Jag vill gärna få en tjuvtitt för här är det 18 mil enkel till närmsta julmarknad :-/ Ha en underbar kalasfylld helg goa du <3 Kram!

Related Posts with Thumbnails