18 november 2010

Ljusterapi

Förstår inte hur det kan försvinna ur mitt minne hur jobbig jag tycker att november är. Det är mestadels grått, mörkt och tråkigt. Hösten är alltid tuff för mig eftersom ljuset försvinner och så även min energi.

Jag har länge funderat över att skaffa en ljusterapi lampa för hemmabruk, så när jag fick chansen att testa och köpa en Philips goLITE BLU till ett förmånligt pris via Buzzador så slog jag till.

Så här kan man läsa om produkten:
Ljusterapin ger bevisad effekt redan efter 15-45 minuters användning per dag, och eftersom ljusfältet är  såpass brett går det utmärkt att till exempel läsa, titta på tv eller jobba under behandlingstiden. Med hjälp av en timer och justerbar intensitetsnivå kan du själv ställa in den ljusnivå du känner att du behöver för stunden.

Här kan du läsa lite mer och se bilder på hur den ser ut.

Jag har hunnit testa den i 3 dagar nu och har haft den på 30 minuter på mellaneffekten varje dag och jag känner mig faktiskt lite piggare. Så jag håller verkligen tummarna för att det kommer att hjälpa mig. Jag lovar att återkomma med fler rapporter så att ni får höra hur det går.

Det är ett extra plus att den är så liten att man smidigt kan ta med sig den när man exempelvis har långa dagar på jobbet.

Vill någon som finns i min närhet prova så säg till så ordnar vi det!
kram Annika

1 kommentar:

Anonym sa...

Har med köpt en via Buzzador :) Ska hämta ut den imorgon och testa nästa vecka eller i helgen. Ska bli kul att se om den hjälper något.
Ses 4 dec :)

Kram J

Related Posts with Thumbnails