29 november 2010

Ont

Fy tusan för att ha ont i ryggen! Det började i går och inte har det blivit bättre under dagen. Snarare är det så att det var hyfsat i morse och så har det blivit värre för varje timme som gått. Kylan gör nog sitt till oxå tror jag. Sedan gäller det att komma ihåg att man har ont och undvika vissa rörelser, men inte jag inte...

Så ikväll blir det inget pyssel för min del, det blir sängläge istället med förhoppning om att ryggen blir bättre om jag är snäll mot den.

På jobbet är det fullt ös och det märks på barnen att det är spännande saker på gång. De är uppe i varv och det pratas om julkalendrar, lucia och Tomten förstås. Det är mycket spänning i luften och det gör att tempot dras upp så det går åt en del energi på att hålla ljudnivån nere.

Nu ska sambon ut och julpynta på altanen och i trädgården. Det blir extra mysigt när det är klart.

Ha en skön kväll!
kram Annika

4 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

TA väl hand om dig och ryggen gumman!!


Stora kramar petra

leia sa...

Krya på dig! Hoppas den lugna kvällen gör susen för ryggen.

Kramelikram Veronica

Pernilla/Trollwing sa...

Hej tjejen!
Usch, låter inget vidare det där, inte kul med ryggont!! Hoppas det snart går över så du får återvända till pysselbordet:)
Det ÄR mysigt med adventspynt! Jag verkligen älskar allt det vita, ljusen, stjärnorna.. Julpyntet brukar jag faktiskt hoppa över, men advent frossar jag i!

Massa bättringskramar!

Therese sa...

Men fyyy så trist att du ska behöva ha så ont i ryggen vänne!!! Inte roligt alls, lider med dig! Å här fick julkalendern tummen upp, både jag och Luran ser den :-)

Hoppas innerligt att du kryar på dig så du får njuta av advents och juletid samt orkar pyssla lite <3

KRAMAR i massor från mig här i norr (är en usel bloggvän just nu, men sjukdomar, julbak å pyssel slukar den mesta vakna tiden *ler*)

Related Posts with Thumbnails