30 november 2010

Snart är det dags!

Tänk att nu har även november månad passerat förbi. Oj så fort det går och imorgon är det första december och därmed dags att öppna alla julkalendrar!

På jobbet innebär det att vi har en mysig och händelserik tid att se fram emot. Varje dag öppnar vi kalendern som består av 24 härliga plåtburkar. I varje burk ligger en ledtråd till dagens händelser eller en liten lapp med ett uppdrag. Det är mycket uppskattat av barnen och vi vuxna tycker det är mysigt att tända adventsljusstaken, sjunga några jul/lucia sånger och sedan se vad dagens burk innehåller.

PaperMaze kommer att ha en kalender i sin blogg. Den kommer att innehålla allt från tips, idéer, inspiration och erbjudanden. Kan det bli så mycket bättre?


När det gäller min rygg så har den inte blivit något bättre alls. Fast jag har klarat av att arbeta och jag hoppas kunna det fortsättningsvis också. Det gick inte särskilt bra att vara ute i dag med barnen, kylan och det ojämna underlaget var inte alls bra. Det var tur att vi var ute efter maten och att jag inte behövde vara ute så länge. Eftermiddagen tillbringades sittandes på tecken kommunikations kurs, vilket inte gjorde det hela bättre. När jag kom hem så la jag mig en stund och det kändes faktiskt lite bättre.
 
Lillebror och det stora monstret (brorsdotter) var på en liten snabbvisit och kollade in det nyrenoverade badrummet. Vi satt nere i gillestugan som har blivit befriad från all "bråte" som är tillbaka i förrådet. Det kändes skönt att kunna tända lite ljus och se på TV där en stund. När de åkte så passade jag på att lägga mig och se på Halvåtta hos mig och sedan har jag tagit ett låååångt varmt bad. Jag hoppas att det gör susen för ryggen. Nu ska jag blåsa håret och sedan lägga mig på spikmattan en stund.
 
Hoppas att ni alla får en härlig 1a december! Nyfiken som jag är så undrar jag, har du någon julkalender att öppna?
kram Annika

2 kommentarer:

Poohtra sa...

Jag har ju min julswappskalender. Spännande!!
Det låter inte kul det där med din rygg. Var rädd om dig vännen.
Ser fram emot lördag. Ska bli kul!!

Kramar och sköt om dig.
Från Petra

Petra/Paradise sa...

Låter inge bra med din rygg..hoppas varma bad och spikmattan kan hjälpa dig med att bli av med smärtan.

Låter hur mysigt som helst på jobbet med plåtburkar och julsång!! :D

Ta hand om dej nu i vinterkylan!

STOR KRAM Petra

Related Posts with Thumbnails