01 december 2010

Nedräkningen kan börja!

Så var den första luckan öppnad! I morse såg jag första avsnittet av julkalendern tillsammans med barnen på jobbet. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte, men barnen verkade gilla den och för mig är det huvudsaken.

I dag var det premiär för damernas skidskytte och det blev en riktigt bra start med ACO som etta och Helena som trea. Det bådar gott inför säsongen. Jag tycker det är riktigt roligt och spännande att se på skidskytte, det händer saker hela tiden. Det passade riktigt bra att ligga och vila ryggen under loppets gång.

Tyvärr kan jag inte sitta så långa stunder, men jag har faktiskt pysslat en stund i dag. Inget som jag kan visa upp än då det är till PaperMaze julkalender.

Som jag skrivit tidigare så går jag en kurs i teckenkommunikation, eller tecken som stöd till tal och det är riktigt kul. Fast det är svårt att komma igång och verkligen använda tecknen. På kursen i går gick vi igenom tecken för färgerna, frukter, djur och lite annat. Så jag övar på, hoppas att det fastnar och försöker använda tecknen. Så Petra, nu får du kolla mig lite!

Ha en skön kväll!
kram Annika

4 kommentarer:

Anonym sa...

Teckenkommunikation är väldigt roligt. Jag läste en sån kurs på gymnasiet men kommer nästan inte ihåg någonting nu. När jag var liten lånade jag böcker om teckenspråk på biblioteket och försökte lära mig själv. Lycka till! Kram

Rimna sa...

Har också gått en kurs i teckenkommunikation. Det är ett bra stöd!

Hoppas allt är bra med dig och jag ser fram emot PaperMaze kalender!

Kram

Helena sa...

Jag är van vid att sitta korta stunder vid pysselbordet.
Min rygg/bäcken klarar inga långa pysselpass.
Det blir lite hattigt men man vänjer sig.
Hoppas din rygg blir bättre snart.
Kram!

annmari sa...

Vad kul att du får lära dig tecken. Det har vi hållit på med i 6 år nu på vår skola. Men ändå är det massa ord man saknar
kram

Related Posts with Thumbnails