14 december 2010

Julen närmar sig!

I går var första dagen på länge som jag inte bloggade alls. Vi hade luciafirande på jobbet klockan 7 vilket innebar att min arbetsdag började 6.15 och slutade strax innan 18. Det blev en lång dag, så när jag kom hem var jag helt slut och orkade bara duscha och sedan slappa framför TVn.

På min rektorsenhet har vi som tradition att 3:orna ordnar ett luciatåg. Det får vi på förskolan komma och titta på och det är så stämningsfullt tycker jag.

Jag började tidigt i dag och efter den vanliga arbetsdagen väntade sista kurstillfället på teckenkommunikationen. Nu gäller det bara att komma i gång och teckna och traggla så att tecknen sätter sig. Det innebar att även den här dagen blev ganska lång. I morgon börjar jag tidigt och får dessutom gå hem tidigt och det känns skönt! Har lite att fixa färdigt till min lucka i PaperMaze kalender på torsdag. Dessutom har jag tänkt mig en lugn och skön kväll!

I förra inlägget lovade jag att visa bilder eftersom jag inte kunde ladda upp dem häromdagen. Den första bilden visar en närbild på hur mina julklappsetiketter ser ut i år. På baksidan av dem har jag stämplat till och från.


Här kommer en bild på några av mina färdiginslagna julklappar. I år blev färgtemat svart, vitt och lite rött vilket jag tycker är en fantastisk färgkombo!


Nu ska jag gå och lägga mig på spikmattan och se på TV en stund innan jag somnar!
kram Annika

7 kommentarer:

Sara-SaGam sa...

Tack för idén till julklappstags. Liftar nog dina ;-)

leia sa...

Vilka underbara paket!! Så läckra!!
KRAMELIKRAM

Anonym sa...

ohlala vilka fina paket i fina färger!!!
Helt i min smak!
Kram Lina

Jaana sa...

Ååååh; de är sååå söta !

PernillaTrollwing sa...

Hej tjejen! Åh vilka vackra paket!! Jag älskar fina paket, både att ge bort och få själv:) Lägger precis som du ner lite energi på ett tema varje år. Förra året var mina paket turkos/guld, i år blir det svart/silver. Ljuvliga små personliga julklappstags du gjort också!
Jag längtar efter att pyssla! Vi målar om i hela nedervåningen på huset just nu, inkl pysselhörnan, så det får vänta någon vecka till tyvärr.

Kram på dig!

Poohtra sa...

Härliga paket och ursnygga Tag´s !
Kram!

Petra/Paradises sa...

Det vart en lång dag för dig och dina kollegor.

Paketen är ljuvliga i sina svarta/vita och röda färger.
Och tagsen ska vi inte tala om!!
BEDÅRANDE!

KRAMIS

Related Posts with Thumbnails