09 januari 2011

Årets första vecka!

Så har årets första vecka rullat förbi! Det har varit en härligt avkopplande vecka med ledighet för hela slanten för både mig och sambon. Förutom att umgås med sambon hade vi de små monstren över natt och så har jag tagit det lugnt, njutit av ledigheten och samlat krafter inför en ny termin.

Jag har läst, tittat på film, röjt och pysslat i hobbyrummet. Jag hade lovat mig själv att få lite ordning i hobbyrummet innan jag fick börja pyssla på allvar igen och snälla sambon hjälpte till att fixa lite. Ska försöka hålla ordningen och plocka undan efter varje kort jag gör. Får se hur länge det håller, men än så länge funkar det!

Dessutom tog vi en tur till Dumme Mosse med min pappa, lillebror & Co och Anna med sonen Måns. Vi hade en härlig dag med korvgrillning!


Vi har även hunnit med att kasta ut julen, rekordtidigt för oss som brukar göra det först till tjugonda´ knut. Men i år fick jag som jag ville. Nu ska vi bara köpa lite nya blommor och så känns det som att vi går mot våren!
En hel del skidåkning har det blivit, på TV alltså, både Tour de Ski och skidskytte och det hela avslutades med att Helena Ekholm tog guld alldeles nyss och som sig bör blev jag tårögd. Hejja!!!
kram Annika

1 kommentar:

Cathrin sa...

Blommor?? Då ses vi......eller??
Här åker julen ut på allvar på tisdag.....har börjat så smått men granen finns kvar.

Vad mysigt med korvgrillning så där på mossen.

Hoppas nu att du är riktigt laddad för den nya terminen.

Kram Cathrin

Related Posts with Thumbnails