14 februari 2011

Alla hjärtans dag!

I år har jag inte skickat ett enda alla hjärtans dags kort. Hann helt enkelt inte med det med tanke på magsjukan förra veckan! Får väl ta igen det framöver.

I dag har jag varit på studiebesök på förskolan där min goa vän och studiekamrat Anna jobbar. Vi passade på att plugga tillsammans en stund oxå, alltid spännande att höra hur någon annan tänker. Apropå alla hjärtans dag så sa jag till henne att min sambo är inget vidare på överraskningar, så min chansning var att jag skulle få tulpaner eller te och ett par praliner. Jag la till att om han verkligen vill överraska så blir det båda delarna. Vad tror ni att jag fick?!

Sambon fick en cultljusstake och en "vas" att ha diskborsten i. Själv fick jag tulpaner, te och några praliner! Antingen så är han väldigt förutsägbar eller så känner jag honom väl.

Jag fick i uppdrag att göra ett kort till en kollega som gifte sig i helgen. Hade ingen vidare inspiration, men det här kortet fick jag ihop. Hoppas att brudparet blev glada i alla fall! Det var oehört svårt att få till färgerna på kortet, de stämmer mycket bättre i verkligheten.Jag vill önska er alla en riktigt härlig alla hjärtans dag!
kram Annika

11 kommentarer:

Jaana sa...

Sött som marshmallows med sirap på !

Petra/Paradise sa...

Ursött kort!! Jag VET att beställarna OCH mottagarna kommer bli supernöjda!! :D

*hihi* Tror allt att du känner din sambo allt för väl ;)
Men hur gulligt är det inte då?
Själv gissade jag på 3 saker;
Antingen; 1. Ingenting
2. Choklad
3. Rosor.

Jag fick...*trumvirvel*
En Alla hjärtans Dag-bakelse!

Vi firar inte så värst..själv har jag inte gett honom något än.
Men idag beställde jag hem lite tags från Pagoni, så jag ska stansa ut Lokes namn i en utav dem tänkte jag :)
(han kommer alltså ett halsband i present!..i efterskott) :)

KRAAAAAM

Pernilla/Trollwing sa...

Hej vännen!
Gulligt att du faktiskt gissade alla presenter rätt:) Min man kör också på säkra kort, han måste liksom VETA att jag gilar det, annars vågar han inte köpa;)
Bröllopskortet är så VACKERT Annika! Underbara färger och det turkosa hjärtat med prickar var ljuvligt som dekoration över spetspappret och hjärtpappret, de kommer bli supernöjda!
Vad KUL att vi ses på Wetterscrappen, jag längtar som 17 efter den dagen!
Kraaaam och jag önskar dig en fin allahjärtans-dag!

Millan M sa...

Fint kort!!! Har heller inte skickat ett enda hjärtan-kort så ha inget dåligt samvete för det ;) Hade gärna tagit lite tulpaner, men då vår katt gärna äter dem (!) så fick jag en ask med praliner - inte helt fel det heller. KRAM

Linda sa...

Fint kort!! Roligt att du kunde gissa så bra, hihi :)
Kramar

TesaB sa...

Fantastiskt fint kort, så elegant och VACKERT! De blev garanterat jätteglada. Och jaaaa, du tycks känna maken din rätt väl! :):):)

Jag känner min också väldigt väl så jag har gett upp Alla Hjärtans dag här hemma. Han fick inget av mig i år och jag fick som vanligt ingenting. Mindre sure är jag i år, så det var ett bra drag att dra in på det egna engagemanget. :):):)

Sari Hänninen sa...

jaaa- du... jag har faktiskt ingen aning om var man får tag på sånt... kanske in-ex i stan (göteborg) - konstnärsaffärer bör ju ha sånt... :-)

Sari Hänninen sa...

jag började söka på nätet... och fann detta...

http://www.imagepack.se/product.php?id=364&navid=125

10 kg... hrmmm - kanske liiiiiite lite för mycket... :-)...

jag söker vidare

Sari Hänninen sa...

tesa prickiformar har provat på't - kanske kan du fråga henne :-)

http://tesaprickiformar.blogspot.com/2009/10/bakgrund-med-vaxpapper.html

Therese sa...

Jätte fint kort, är övertygad att brudparet är mer än nöjda!!!! Å lite gulligt att du känner honom så väl, eller vice verca ;-) KRAM

Anonym sa...

Hör och häpna, jag gillar kortet JÄTTEMKT!! t det inte är svart, rött, vtt eller gult!!

KRAM Lina ( som oxå blev godkänd,heja oss!!)

Related Posts with Thumbnails