15 februari 2011

Matematik och ett dopkort

I dag är jag hemma och studerar. Läser för tillfället en bok som heter "Det matematiska barnet" och jag kan säga att de flesta tankar jag har för tillfället rör matematikens värld. Jag har alltid tyckt att matematik är roligt och spännande och har jobbat med det en hel del på förskolorna där jag arbetar. Efter att ha läst den här boken så har jag ännu fler tankar om vad som är matematik och inser vilket stort arbete vi gör på förskolorna.

Dessutom så klurar jag lite över ett projekt som ska genomföras i kursen. Det projektet ska jag sedan analysera med språkliga och matematiska glasögon på. Har varit lite orolig för att inte hitta något meningsfullt, men efter att ha pratat med Lina idag så känns det som att jag har något på gång. Vilken tur att jag har Anna och Lina, tusen tack för att ni finns!

Just nu har jag en välbehövlig paus så att tankarna får fritt spelrum och så att saker kan få falla på plats. Har ätit lite mat och sett ett avsnitt av Mauro och Pluras kök. Nu ska jag snart fortsätta att läsa en stund till.

Innan jag smyger iväg tänkte jag visa er ett dopkort som jag gjort. Hade helt fria händer och jag hoppas och tror att beställaren är nöjd! Själv tokgillar jag de här papperen från Echo Park Papers och den söta nallen från Octoberstamps.


Ha en härlig tisdag!
kram Annika

10 kommentarer:

Therese sa...

Vilket fint kort, det skulle passa perfekt till ett paket med något från villervalla!!! Älskar verkligen stjärnpappret <3 Å du gör mig så glad med dian fina kommentarer ska du veta! Kramar i massor till dig!

Helena sa...

Jättesött dopkort.=)
Jag hoppas jag ska få lite pysselro nu när mamma mår bättre.
Ha en skön kväll!
Kram

ElinÅ sa...

Verkligen ett härligt dopkort! Det måste dom bli såå glada för!

Hjärtat du undrade över är i filtmaterial (ca 1cm tjockt) med lite glitter på. Har sett det i flera blomsteraffärer, köpte det i en sådan vid jul. Gillar dom, en enkel dekoration som ger mkt effekt eftersom det är lite tjockare.

Hoppas eftermiddagens pluggande går fint!
Kramar

annmari sa...

En kompis till mig använder också den boken i utbildningen hon går nu och gillar den skarpt.
kram

Petra/Paradise sa...

Projektet kommer du fixa galant, det är jag säker på!!!
Det gäller bara att man ger sig själv tid att tänka och fundera igenom det hela.

Kortet är supersött!!
Diggar också papprena du använt! <3
Och det där motivet har jag alltid tyckt om så mycket, ursött!!!

KRAAAAAM

TesaB sa...

MUMS för Echo Park-pappren. Glada starka fiiiina färger perfekt för en nydöt kille! Och sicken supersöt nalle!!! Ditt kort är underbart!

Anonym sa...

Va spännande det låter. Själv avskyr jag matte men kämpar med matte b för tillfället för att komma in på lärarutbildningen. Kram

Muffin sa...

Vilket helt tokfint kort - oj, vad jag gillar det! Helt underbara papper och ljuvlig nalle. Liftvarning utfärdad! :)
Kram!

Poohtra sa...

Underbart kort!!
Lift-varning..;)
Sköt om dig vännen.
Kram Petra

citronlime sa...

Jättesött kort! Underbara färger!

Related Posts with Thumbnails