14 mars 2011

Så var helgen redan slut

Helgen gick väldigt fort, precis som vanligt.

I lördags köpte och satte vi upp en ny TV i gillestugan, det blev en 46 tums TV. Patrick och mina bröder var och köpte TVn medan jag och Freja pysslade och spelade spel. När TVn var på plats så spelade vi wii, nu har jag många spel och jag har fastnat för Super Mario Galaxy 2. Patrick är ingen TV spels kille, men han kommer säkert hitta några spel som han fastnar för.

På lördagkvällen kände jag mig ännu mer hängig, då kom febern och gjorde den värsta förkylning jag haft på länge sällskap. Så lördagkvällen tillbringades halvsovande i min nya fina soffa framför melodifestivalen. Jag tycker att det var en helt ok låt som vann, fast jag hade hellre sett The Moniker som vinnare.

I går var en tuff dag, hög feber och täppt i näsan, inget hjälpte. Så jag varvade wii spelande med sovande och så åt jag lite mat och sådär som man måste oxå.

Har inte hunnit (eller vågat) känna efter hur jag mår ordentligt i dag. Jag hoppas att jag är så pigg så att jag orkar plugga och att jag kan åka till jobbet på avdelningsmöte i kväll. Ni får helt enkelt hålla tummarna för det!

Tänkte att jag skulle visa det sista kortet som blev färdigt på Vätterscrappen, jag har ett halvfärdigt oxå. Kanske så kommer jag komplettera detta kortet med namn och datum innan det används.


Jag tokgillar den svarta spellbindersramen! Välkommen till världen är en av PaperMaze egna texter.

Ha en bra dag!
kram Annika

3 kommentarer:

Therese sa...

Men fyyy vännen, du har ju också verkligen haft det ¨tradit med sjukdommar, men efter denna vinter måste väl både du och vi hålla oss kärnfriska och kunna njuta av sommaren!??!? KRYA på KRAM! <3

Emelie sa...

Ogillar verkligen allt som har med sjukdom att göra. Barnen var på förskolan idag efter att ha varit hemma i två veckor...
Krya på dig!
Kram Emelie

Ps. Finns den söta nalle stämpeln att få tag i fortfarande?

Muffin sa...

Så himla tokfint, den där nallen är för söt!

Related Posts with Thumbnails