12 mars 2011

Lördag

Förkylningen ville inte ge med sig och det känns som att det blir värre för varje dag som går. Jag dricker massor av honungsvatten och te och knaprar halstabletter för jag har rethosta. Så det är liiite synd om mig!

I går hade vi invigning av nya soffan. Vi bjöd pappa, lillebror & co på kladdkaka. På kvällen var de båda söta monstrena här när lillebror och svägerskan var på hockey. Den ska vi nog tala tyst om för det går inte så bra för HV just nu... Lillebror bryr sig väl kanske inte så mycket då han hejjar på Färjestad.

Monstrena tycker det är mysigt att få äta nere i gillestugan så det gjorde vi och till sist somnade de gott. Den lilla i Patricks knä och den stora i mitt.

I dag så fortsätter förhoppningsvis inköpen till gillestugan. Sambon och mina bröder ska åka och titta på TV apparater! Hoppas de hittar en till ett bra pris.

Tänkte visa er ett kort jag gjorde på Vätterscrappen. Det är gjort till en färgutmaning, man skulle skapa i färgerna turkos, grön och orange och man fick använda lite svart och vitt. Det söta monstret kommer från Pollycraft. Den fina stjärnstämpeln finns på ett stort ark med textstämplar som är gjorda av Linda - Pieces by pieces och du hittar dem hos Hildas rum.


Nu ska jag ta en stor kopp te och se på TV en stund.

Jag önskar er alla en härlig dag!
kram Annika

9 kommentarer:

Anonym sa...

Oh vad snyggt!!!

Hoppas du kryar på dig!!

KRAM Lina

ElinÅ sa...

Vilken charmigt monster! Så snygga färger ihop.
Hoppas förkylningen vill ge med sig snart. Ha en bra lördag!
Kram Elin

Cathrin sa...

Hej vännen!!

Tokgillar ditt lilla monster, och din passande text....jättefint.

Gillar där emot inte att du är krasslig, hoppas du snart är bättre.

Kram Cathrin

Gunvor sa...

Vilket häftigt kort!

Kram, Gunvor

Lotta sa...

Jag och småkillarna är också förkylda med snörvel och hosta :-( Men det börjar ge med sig tror jag, hoppas jag i alla fall.

Härligt med kaminer. Det är så mysigt. Speciellt när man är lite krasslig.

Kram L8

Petra/Paradise sa...

Låter mysigt med invigning i nya soffan! :D

Hoppas ni får ordning på resten och att ni hittar en tv som passar er!
Det gör ni med största sannolikhet då det finns en UPPSJÖ av platt-tv i olika storlekar..*pust* Man blir nästan lite svettig när man tänker på det ;)

Hoppas du blir bättre från förkylningen snart.

ta hand om dej!
KRAM Petra

Anonym sa...

O va härligt de låter trots att du inte känner dig helt okej. Hoppas att du snart blir frisk. Kram

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Hej!

Kikar i och ser alla fina kort du gör. Härligt! tråkigt att du är förkyld... hoppas du snart mår bättre. Visst var det roligt på vätterscrappen?!!!!

Jag fick sådan inspiration :)

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Linda/Pieces by Pieces sa...

Tänk, jag visste inte att monster kan se så söta ut:) Vilket jättefint kort, jag var ju inte kvar till tredje utmaningen, så jag missade att se dessa. Och vad kul att se stjärnstämpeln "in action":) Jättefina kort på dig och Petra också!
Ha en fin dag i solen!

Kram

Related Posts with Thumbnails