10 april 2011

Vårkänslor

Kanske är det dags att ge några livstecken i från sig. Jag kan tala om att det inte bara är min blogg som har fått stå åt sidan, jag har varit en usel bloggläsare. Får ta igen det framöver tror jag.

Insåg att jag missat musikutmaningen som storebror, lillebror och kusinen håller på med. Superrolig läsing! Kolla gärna in dem, det har jag gjort nu på morgonen.

Lite pyssel har det faktiskt blivit sedan sist. Det var en beställning på ett kort till en tjej som fyllde 35, men som inte ville fylla mer än 20 och som gillar rött med vita prickar. Kortet skulle vara enkelt och grafiskt, inte för gulligt då beställaren är min största kritiker.

Jag valde att göra ett väskkort med ett tillhörande kort då det skulle skrivas en vers i till mottagaren.
Jag vet att kortet gjorde succé!

Nu har jag fått vårkänslor på riktigt. Solen skiner och jag brukar sitta på bänken vid söderväggen med en kopp te och sola näsan. Dessutom har vi hunnit grilla ett par gånger denna veckan och det är ett säkert vårtecken. I torsdags blev det helgrillad fläskfilé och i går grillade vi hamburgare efter att sambon, pappa och storebror kört ut vår gamla soffa till stugan. Det var riktigt gott!

I skolan har det varit väldigt intensivt en period, en uppgift skulle lämnas in i fredags. Känns skönt att ha den avklarad, nu är det bara den stora examinationsuppgiften kvar att skriva och några böcker att läsa. På jobbet är det som alltid den här tiden på året mycket att göra inför utvecklingssamtal, överskolning till förskoleklassen, förberedelser inför hösten och planering av semestrar och sommaröppet.

I dag väntar lunch hos svärföräldrarna. Sedan blir det nog lite sol på näsan och en promenad i vårvädret.

Hoppas att ni alla har det riktigt gott i vårsolen!
kram Annika

10 kommentarer:

TesaB sa...

Härligt att ha dig tillbaka i bloggandet och kortmakandet! Helt UNDERBART väskkort. Så snyggt med det rena men färgglada!!!!

sickan sa...

skönt att du är tillbaka, började oroa mig där! nu blev jag lite lätt avis,grilla, flera ggr också, igår tyckte jag mig känna grilldofter i grannskapet men jag har inte fixat iordning min grill efter vintern ännu, men nånstans inom mig skriker och hetsar en röst att jag ska fixa den bums...kram på dig kusin!

Jaana sa...

Väldans tjusigt kort, tycker jag ! Fortsätt du att fånga dagen, det är ju det allra bästa !

annmari sa...

Vilken skojig idé med musikutmaningen. Kanske vi skulle göra :-)

kram am

Chruss sa...

Härligt kort och himla skönt att allt är bra!
Lycka till med pluggandet!

Cathrin sa...

....och nu var jag laddad och tänkte skrika.....VAAAAAR ÄÄÄÄÄÄR DUUUUUUU??...och så var du här:-)

Vi har saknat dej ska du veta.
Superläckert väskkort....nästan du kan ge ett likadant till mej när jag fyller 25,26,27 osv bara att stryka ett e.

Har jobbat hela helgen så jag har då inte fått så mycket sol:-(

Kram Cathrin

Lotta sa...

Snyggt väskkort!
Gott med grillat!
Skönt med vår!
Ta hand om er!
Kram L8 som har rationaliserat bort alla onödiga ord :-)

Anonym sa...

Låter som att du har det underbart. Om livet kommer emellan för bloggande och bloggläsning ska man inte be om ursäkt. Kram och ha en härlig vecka!

leia sa...

Så snyggt! Blir sugen på att härma dig.

Kramelikram

Therese sa...

Först å främst, tack rara för din kommentar, den värmde SÅ <3
För det andra var detta ett ljuvligt kort å så är det skönt att läsa ikapp å se att du "är på banan" igen *ler* Lämnar massor av kramar å önskar dig en fin kväll <3

Related Posts with Thumbnails