19 maj 2011

Äntligen!

Nu efter mycket arbete, stor möda, ett antal tårar och annat så är äntligen min sista uppgift färdigskriven. I morgon är det deadline och det känns skönt.

Det som nu återstår är att läsa fyra andras arbeten och skriva en sida till varje person med tankar, funderingar och förhoppningsvis en hel del glada hejja rop! Sedan väntar ett par tillfällen till i skolan med föreläsningar och sista gången är det examination. Så den 8:e juni ska allt vara avklarat, ni kan väl hålla tummarna!

Det har varit så roligt och inspirerande att läsa igen, jag har lärt mig massor! Men det har tagit mycket tid och energi kan jag lova. Jag är tacksam för att jag haft goa vännerna Lina och Anna som läst samma kurs.

Kanske är det någon som undrar hur tårarna kommer in i bilden. För er kan jag berätta att jag hade suttit 7 timmar och skrivit på min uppgift och jag tryckte på spara knappen måååånga gånger under tiden. På kvällen när jag var färdig stängde jag ner programmet. Det är bara det att jag hade mailat uppgiften som jag öppnade och jobbade med och i den variant av windows live mail och open office som jag jobbade i så sparades det aldrig eftersom jag inte sparat ner det någonstans. Så efter att ha kopplat in sambons IT chef som gjort en del förfrågningar så visade det sig att ända utvägen var att bryta ihop en stund och sedan ta tag i det igen. Kan lova att luften gick ur mig, men jag är hyfsat nöjd med min uppgift till slut ändå.

Jag har varit hemma från jobbet för jag har en eländig förkylning och haft feber. Nu känner jag mig mycket piggare!

Ha en bra dag allihop!
kram Annika

7 kommentarer:

Paula sa...

Håller självklart tummarna!!! Och förstår verkligen dina tårar har gjort liknande misstag en gång. Men du lär inte göra om det misstaget igen ;-).

Massor med Kramar!!!

annmari sa...

stackare att få göra om allt igen. Ska inte övergå till open office alltså.
du har kämpat på bra
kram am

Petra/Paradise sa...

Men stumpan då!
Tråkigt när arbeten försvinner så där... :(
SKönt att det äntligen är klart dock och jag håller mina tummar för att allt ska gå vägen :D

Faktum är att jag också råkat ut för en liknande tabbe en gång.
Det var när jag gick på gymnasiet och gjorde mitt ..ööh..heter det studiearbete? Du vet, det där stooooora arbetet man ska göra innan man tar studenten.

Texten sparade jag ner på en liten diskett.
Denna förbenade diskettj*el packade ihop fullständigt och datateknikern på skolan kunde inte hjälpa. Det var bara till att skriva om all text tyckte han.

Som tur var hade jag ett ex som var otroligt kunnig på datorer så han fick ta sig en titt på den kvaddade disketten. Han kunde på något vis "hacka" sig in i disketten och kunde hitta "stoft" av min text.. Så han räddade nästa hela mitt arbete till slut! Skoja att jag vart glad! :)

Nu är disketterna (tack å lov) ett minne blott! ;)

KRAMISAR

Lotta sa...

Håller tummarna stenhårt!

Inte kul med arbeten som försvinner :-( Jag har också varit med om det. SÅ jag skriver ut ett ex titt som tätt numera.

STor kram
L8

Barasara sa...

Huu, been there, done that. Datorbryt alltså. Men hejaheja vad härligt med pluggandet! :)

Therese sa...

Klart jag håller tummarna!!! Å så skönt att du snart är i hamn <3 Hoppas solen lyser hos dig med, och att nu när du är kryare kan få njuta lite av solen och välrförtjänt ledighet! KRAM goa du!

Catta/eldhexan sa...

Åh, jag ryser när jag läser om ditt arbete som försvann! Förstår verkligen att du blev ledsen!
Det verkar vara ganska vanligt att få teknikstrul just med viktiga dokument... När jag förra våren skulle hålla utbildning råkade jag trolla bort hela materialet med powerpointbilder, "pratmanus" och hela fadderullan samma morgon som jag skulle iväg och hålla kursen. På något sätt kunde jag lappa ihop det med olika versioner jag sparat på mail och usb-minne, men fy tusan vilka svettiga minutrar det var!

Krya på dig! Kram! :)

Related Posts with Thumbnails