16 juni 2011

Födelsedagsfirandet

Det började med att barnen och kollegorna sjöng för mig på jobbet och jag fick en jättefin blomma, ursött kort som gavs med mycket humor och värme och ett par biobiljetter. Jag har underbara kollegor!

Efter jobbet väntade sambon i bilen utanför och det blev en tur till Gränna. Där åt vi hemgjord glass i solen, strövade i små butiker, köpte goda mandelskorpor, rött te och avslutade med god mat och ett glas rött vin i hamnen. Då ringde lillebror och de båda monstren  och sjöng fint för mig.

Av sambon har jag fått en ny hårfön då den gamla nästan gett upp och den här söta radion som jag provlyssnar på just nu! Jag ser framför mig hur jag sitter på någon av uteplatserna och lyssnar på sommar som har premiär på midsommardagen om jag minns rätt. Här är en lista över årets sommarpratare.


Dessutom har jag fått massor av härliga sms, mail och finfina gratulationer här på bloggen. Tusen tack!

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan ska jag njuta av en mandelskorpa och en mugg av det nya teet. Vilken härlig födelsedag det blev!
kram Annika

3 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

LÅter som en toppenmysig dag gumman min!
Det är du verkligen värd :D

ha en fortsatt bra dag, de timmar som är kvar!

Många grattiskramar Petra

sickan sa...

ett stort grattis och hurra i efterskott! fina presenter, och mysigt firad födelsedag låter det som på din beskrivning. kram

Therese sa...

Ett stort och innerligt GRATTIS i efterskott fina du! Och vilket bra firande du fått, du må tro att jag är avis på din radio ;-) Njut nu av helgen <3 KRAM

Related Posts with Thumbnails