08 juli 2011

En härlig dag

Det är internationell matmarknad i Jönköping torsdag-söndag. Som många av er vet är min sambo väldigt matintresserad så igår var vi och undersökte årets matmarknad tillsammans med Anna och hennes son Måns. Sambon köpte salami och ost och var väldigt nöjd efteråt.

Det blev lunch på piren även den här dagen. Tyvärr fanns det inget bord ute, men vi satte oss vid skjutdörrarna och öppnade upp så lite utekänsla fick vi ändå. Efteråt gick vi en sväng på stan och vi åt glass från Mormor Magdas som vi köpte på Godishuset. Den glassen kommer jag garanterat testa igen, ser mycket fram emot att få smaka kakdegsglassen.

Efter turen på stan så åkte vi hem, sambon sov en stund och jag låg och läste. Sedan packade vi väskan med sambons ribs och lite kyckling till mig (jag tycker nämligen inte om att gnaga på ben) och så åkte vi till min kollega (snart ex-kollega) Ann-Sofie. Där drack vi gott rosévin i solen (jag erkänner aldrig att det faktiskt regnade en del stoora droppar på oss), åt god mat och pratade tills klockan var över ett och sambon tyckte det var dags att åka hem och sova.

Sammanfattningsvis så var det en helt underbar semesterdag!

I dag har vi än så länge inga planer alls, så vi får se vad det blir av den här dagen. Jag önskar er alla en riktigt härlig dag!
kram Annika

2 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

låter verkligen som en toppenhärlig dag!!
Jönköping!! Jag SAKNAR den staden!! Den är så härlig sommartid.
Tack å lov får jag liten dos av staden ikväll/imorgon för vi drar dit efter jobbet.
Så imorgon blir det lite shopping på bl.a Granit och IKEA! :)
En liten sväng in på Indiska skulle jag också vilja göra :)

MÅ gott och trevlig helg!!
Kram Petra

Therese sa...

Gud så härligt detta lät, å en matmarknad... det vore nått för mig! Själv ser jag fram emot åsele marknad, norrlands största, för då ska jag köpa holländsk grönpepparost - en årlig tradition ;-D KRAM rara du!

Related Posts with Thumbnails