19 juli 2011

Grillkväll

I kväll är det dags för den årliga grillningen med goaste tjejligan, i år blir vi bara 3 plus kvällens grillmästare. Det kommer garanterat bli en härlig kväll. Det är dukat på uteplatsen, grillen är tänd, det lyssnas på sommarmusik och det känns härligt med semester!

En av tjejerna har nyss flyttat tillbaka till Jönköping och hennes liv står inför en nystart! Självklart ska hon få ett kort med en tillhörande present. Vi överlämnar kortet i kväll med en hälsning som kommer från hjärtat. Vissa undrar säkert vad det är för present, en fotografering för henne och hennes son. Tror att det är en perfekt present och en ständig påminnelse om att vi finns när hon behöver oss.

Så här ser kortet ut:Nu ska jag gå och fixa lite till innan gästerna är här vilken minut som helst.

Hoppas att ni andra har en skön kväll!
kram Annika

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilket fint kort och vilken härlig present. Det kommer bli mycket uppskattat. Hoppas att ni har en underbar kväll. Kram

Linda/Pieces by Pieces sa...

Vilket härligt kort - säker på att mottagaren blir glad!

Ha det gott!

Kram Linda

TesaB sa...

Åhhh, vilket superduperläckert kort! Tokgillar fågelholkarna och de små fåglarna, helt perfekt för ett nytt hem-kort!!!!

Elin sa...

Så snyggt! Har 2 "nytt hem" kort jag borde göra men inspirationen har inte infunnit sig, men nu fick jag påfyllning, tackar:)

Related Posts with Thumbnails