01 juli 2011

Högen växer...

Ja eller rättar sagt högarna växer! Vad det är för högar?! Jo det är högar med pocketböcker, både högen med lästa och olästa böcker växer. I dag kom nämligen fyra nya pocketböcker med posten. Den här gången var det "Ett litet snedsprång" av Denise Rudberg, "Arseniktornet" av Anne B. Ragde, "En sannolik historia" av Karin Alvtegen och "Den perfekte mannen" av Sheila O´Flanagan. Jag måste säga att jag älskar att shoppa böcker via datorn, snabbt och smidigt!

Så till dagens boktips. Det är "Vyssan lull" av Carin Gerhardsen och boken är den tredje i den så kallade Hammarbyserien. I serien finns även "Pepparkakshuset" och "Mamma, Pappa, Barn". Har ni inte läst dem tycker jag absolut att ni ska göra det för det är riktigt bra deckare alla tre.


Även på fixarfronten går det framåt även om det regnar idag, sambon håller på och fixar det sista på vårt vedskjul. Nu ska jag ut och hjälpa honom att få taket på plats, väntar bara på att plåten med kolakakor ska bli färdig först. Sedan när taket är på plats ska vi njuta av var sin kaka till kaffet/teet och sedan stoppar jag näsan i min bok.

Ha det gott!
kram Annika

2 kommentarer:

Pernilla/Trollwing sa...

Jag är precis lika tokig i bokpaket:) Finns inget bättre än att hämta ut ett gäng orörda böcker, så löftesrikt och härligt att längta till bra läsupplevelser! Jag jobbar två veckor till, så det dröjer innan det är min tur att hinna lååååångt på en gång i en bok:)
Näe vad typiskt att jag inte kan komma på lördag, hade varit så roligt att få se dig igen!! Ha lite roligt för mig också då;) Stor kram på dig!

Therese sa...

åhhh så bra att du tipsar om Alvtegen, för den där boken har jag missat. Gillar hennes böcker skarpt, så den måste jag läsa! Kram kram

Related Posts with Thumbnails