22 juli 2011

Sambons sista semesterdag

I dag har det varit sambons sista semesterdag. Den tillbringades med en lång sovmorgon, lite frukost och sedan en tur till Borås och på hemvägen stannade vi till i Gällstad. En hel del shopping blev det. Jag har köpt några nya ljuslyktor, gardintyg, kuddfodral, lite pyssel och en tunika. Blev dock inte så dyrt som det låter!

Jag har ju pratat ett tag om att röja, rensa och städa i hobbyrummet. I går eftermiddag fick jag äntligen energi till det (till sambons förtret) och började med en tur till IKEA, där köptes lite nya hyllor och annat. Hyllorna skruvades i hop igår kväll och jag var faktiskt tvungen att få hjälp av sambon (till hans förtret återigen). Till sist bar vi in en del av pysslet i gillestugan för att kunna få plats att få upp hyllorna på väggen. Det är bäst att jag erkänner, jag ligger inte riktigt på plus hos sambon för detta projekt, men jag hoppas han, liksom jag, blir nöjd när det är klart!

Nästa vecka börjar sambon jobba igen och jag fortsätter med ytterligare en semestervecka, det känns otroligt lyxigt. Jag har än så länge inga planer alls och det känns riktigt skönt. Kanske blir det att sträckläsa böcker, pyssla i massor, rensa i garderober eller någon utflykt med någon. Det återstår att se!

Hoppas att ni njuter av sommar och semester!
kram Annika

1 kommentar:

Jennie/Deleelsia sa...

Ni verkar haft en trevlig utflyckt och shoppingdag.
Tror säkert att sambon kommer vara nöjd när du är nöjd med pysselrummet. Kanske får man se före och efterfoton sen?

Njuta av en helt obokad semestervecka, visst är det skönt när man verkligen kan ta dagen som den kommer.

Kram J.

Related Posts with Thumbnails