16 augusti 2011

Jobb, jobb & jobb

... så känns min vardag just nu! I går var det en lång arbetsdag och direkt efter det ett upptaktsmöte med den nya förskolechefen (det heter inte längre rektor för förskolan). I dag så var det jobb mellan 7 och 13.30 egentligen, men eftersom en kollega var sjuk så fick jag jobba över till 15.30. Därefter åkte jag med en kollega direkt till kunskapsepidemin, en föreläsningssatsning på Högskolan för Lärande och Kommunikation här i Jönköping. Den första föreläsningen var lite långrandig, men innehöll vissa och den andra var kanon. Tur i oturen att den vi först tänkt gå på var överfull!

Det är tur att jag gillar mitt jobb! I morgon får jag i alla fall gå hem tidigt och det blir skönt med en eftermiddag och kväll hemma.

När jag kom hem efter föreläsningen hade sambon tagit ut TVn på uteplatsen, grillen var i full gång och så hade han invigt fritösen han fick i födelsdagspresent. Det blev hemgjorda hamburgare, pommes och lökringar. Kan säga att det var en trevlig överraskning och även mycket gott. Sambon däremot är lite kritisk och funderar över hur han får det bättre nästa gång.

Ha det gott!
kram Annika

1 kommentar:

Therese sa...

Hoppas du njuter att få vara hemma lite tidigare idag nu efter allt jobbande. Måste säga att kortet nedan var bedårande, som vanligt! Tar dina idéer aldrig slut?!?!
Tackar för det braiga boktispet med, blir alltid inspirerad eller får med mig nått matnyttigt när jag kikar in här *ler stort* KRAMIS

Related Posts with Thumbnails