15 augusti 2011

Kort i färgerna beige och blå

För några dagar sedan bad jag om era favvo färgkombinationer. Linda gav mig utmaningen att skapa i färgerna beige och blå. Jag får erkänna att det satt hårt inne, hade inte många papper i den färgskalan. Hittade ett som jag gillade i alla fall och jag hoppas att det godkänns även om det går liite åt det turkosa hållet.

För ett tag sedan insåg jag att mina färdiga kort knappt fick plats i de två lådorna jag hade dem i så sambon var snäll och köpte fler lådor på IKEA åt mig. Så nu har jag en låda för julkort, en för grattiskort och en för övriga kort. Jag trodde att det fanns allra mest grattiskort, men jag insåg snabbt att det var grattiskorten som var i minoritet. Så därför blev det ett grattiskort, använde det söta rådjuret från The Greeting Farm och textstämpel från Inkido.


Hoppas att ni har en skön måndag! Själv har jag heldag på jobbet, först jobbar jag mellan 9 och 18 och mellan 18 och 19 är det upptakt med vår nya rektor. Då är det toppen med tidsinställda inlägg!
kram Annika

3 kommentarer:

Chris_P sa...

Jättegulligt kort!!

"Witch" sa...

Ljuvligt! Min nya favoritfärgkombo också. Tänk så fint det kan bli med den stämpeln. Jag sålde hela kitet för jag fick inte till något snyggt.
kram

Jennie/Deleelsia sa...

Syns verklign inte att du hade svårt med den kombinationen. Det är verkligen helt ljuvligt.
Fyllda lådor med kort. Önskar jag med hade det. Grattiskort måste göras både för att ha på lage roch till födlsedagar som närmar sig.

Kram J.

Related Posts with Thumbnails