07 augusti 2011

Julkort med en ren på

Söndagar var ju tänkt att bli den dag i veckan då jag visar upp veckans julkort, men som ni vet så gick den tanken i kras tidigt i år. Jag fortsätter dock att skapa julkort och i dag bjuder jag på ett julkort med den söta renen från PaperMaze, även texten kommer därifrån. Kortet är gjort till min julkortsutmaning och utmaningen den här gången löd "gör ett kort med en ren på".

Jag gjorde det relativt enkelt för mig och plockade fram bitar ur spillbitsmappen med julpapper och sydde fast dem. Kortet är inspirerat av ett som goaste Paula gjort. Texten stämplade jag direkt på en bit svagt mönstrat papper. Renen har jag klippt ut och det var lite pilligt att få till hornen, jag är ju ingen hejjare på det där med att klippa. Hornen glittrar fint då jag först målat dem bruna och sedan glittrat till dem med en penna med kopparglitter.


kram Annika

5 kommentarer:

TesaB sa...

Men åhhh, vilken goding!!!! Superfint! Ha en härlig söndag!!!

onkis sa...

Vilket mysig ren,jättefint kort du har gjort!

Gertrud sa...

Hej, ett superfint julkort med en urgullig ren :) Jag har tassat runt hos dig och kom in i ditt hobbyrum. Wow, vilket rum!! Så fint du har det med många praktiska lösningar. Dina små färgglada väskor är så läckra. Själv bor min man o jag i en liten lägenhet. Men det är i sig en utmaning att få till det. Kram Gertrud

Linda/Pieces by Pieces sa...

Nämen, vilken liten goding till ren och så fint med sångtexten bakom!! Jättegulligt kort!

Kram Linda

Poohtra sa...

Åh, vad mycket du hinner att göra. Du har verkligen varit kreativ på sistone...kan det ha att göra med ditt fina pysselrum?? Själv är jag inte alls inspirerad....Borde kanske gå ner o röja lite och se om min inspiration fins nånstans där under all bråte??
KUL att träffa dig igår.
Kramkram från Poohtra

Related Posts with Thumbnails