07 augusti 2011

Picknickkalas och planering av släktträff

Ja man kan undra vart den härliga sommaren tog vägen för här i Jönköping står regnet som spön i backen idag och det känns som höst. Förra veckan hade vi mestadels kanonväder och igår var det en härlig sommardag.

Först så hann jag med ett picknick kalas för Elvin som fyllt 2 år. Det var mysigt att träffas nere på Vätterstranden i närheten av lekplatsen, smidigt för barnen att leka och några av dem hann även med ett dopp. Det bjöds på god pastasallad, pizzabullar och till sist en fantastiskt god tårta.

Här kommer några bilder (ja, jag vet att ni kära vänner inte älskar att vara med på kort):

Först så öppnade Elvin paket, här är paketet från mig och Patrick som innehöll ett set med duplo med olika djurungar. Först var han lite tveksam till att öppna paketen, han ville ha hjälp av mamma.

 
 

Här står pastasalladen framdukad, så smidigt att själva få plocka ihop vad man vill ha. 

 

Sist, men inte minst, var det dags att dekorera tårtan. Barnen tyckte inte alls att det skulle vara 2 ljus på tårtan utan dekorerade den med massor av ljus. Jag kan tala om att den var riktigt god!

 
 
 

På kvällen var två av mina kusiner och lillebror & co här på grillkväll och det var en härlig sommarkväll. Vi planerade lite inför den kommande släktträffen den 10e september, men mestadels så pratade vi om allt och inget. Jag tror att det blir bra och det ska bli så roligt att träffa alla igen! Sist vi sågs var på underbara mammas begravning. Jag tror att mamma ler uppe i himlen när hon tänker på den stundande släktträffen. kram Annika

4 kommentarer:

Lisa-olsi sa...

Ser jättemysigt ut,
ja varför bara ha två ljus
när man ha många ljus :)
Tårtan ser smarrig ut.
Kram Lisa

Pia sa...

Vilken bra ide med picnickalas. Smidigt att vara ute. Det ser ut som ni hade det jättemysigt och tårtan ser såååå god ut.
Kram

Therese sa...

Så underbara foton! Och härligt med släktträff i september, alltid skoj att träffas, särskilt när det är inplanerat å är en skojjig sammanskomst. Hoppas ni har haft ett trevligt filmmys <3 KRAM

Lotta sa...

Tårtan ser verkligen mumsig ut. Och vem är inte lite skeptisk till att öppna paket när givaren tittar på ;-)

Kram L8

Related Posts with Thumbnails