12 augusti 2011

Julkort med recept

Så var det äntligen fredag, den här veckan har känts oerhört lång och det är skönt att det snart är helg. Ska jobba 9-18 idag och det innebär sovmorgon. Det var precis vad jag behövde idag och när jag nu tittar ut genom fönstret skiner dessutom solen. Det ser ut att bli en fin dag, åh vad härligt!

Man kan inte alltid bli nöjd med alla kort man gör och i dag får ni se ett sådant. Varför visar jag det då, kanske ni undrar. Det gör jag för att min sambo tycker det är riktigt snyggt. Kortet är gjort till min julkortsutmaning och denna gång löd utmaningen "Gör ett julkort med ett recept på".


Så nu undrar jag naturligtvis vad ni tycker om det här kortet (vill att ni är ärliga).
kram Annika

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar färgerna men ogillar typsnittet på texten! Kram Lina

Gittans Pysselsida sa...

Jag tycker färgen är snygg....kan nog hålla med Lina om typsnittet..det är för svårläst.
Ha en fin helg
Kram Inga

Emelie sa...

Fint kort gillar verkligen färgen men jag skulle nog satt dit några blingstenar i några av snöflingorna.
Ha en skön dag!
Kram Emelie

Anonym sa...

Jag tyckte det var ett fantastiskt vackert kort. Gillar enkelheten och den vinterkalla känslan. Hade du hoppat över snöflingorna i nedre vänstra hörnet kanske det hade blivit ännu lite bättre.
Tack för all inspiration!

Hegu sa...

Kortet är helt underbart ljuvligt och ger en vintrig känsla. Jag tycker du valt helt rätt färg och tvärt emot andra så älskar jag typsnittet som ger ett gammaldags utseende. Men själv hade jag hoppat över de små stjärnorna i nedre vänstra hörnet, kortet blev lite för "tungt" åt det hållet men det skulle du ju kunna kompensera med några blingstenar uppe till höger...hmmm...låter som en expert nu men jag är bara en glad amatör...:)

Hur som helst så kommer jag nog att lifta ditt kort någon gång för det var verkligen fint!

Tusen tack för kommentarerna i min blogg!!:)

Kram
Helen

Maria sa...

Kanonsnyggt! Jag tänker sno det rakt av...nästan. Använder nog en annan färg.

Maria

Petra/Paradise sa...

Ditt kort är verkligen SJUKT SNYGGT!!! En klar favorit bland dina kort Annika!
Den tekniken som du har använt är så himla rolig (men smått "kladdig") Men visst blir resultatet kalas! :D

MUMS!!!

trevlig helg!
KRAM Petra

leia sa...

Blev så himla inspirerad av att leka med mina distresser. Det känns som evigheter sedan jag gjorde en distressruta. Det får det bli ikväll!! TAck för inspisrationen.

Massor med kramar

Linda/Pieces by Pieces sa...

Jag håller med din sambo - jag tycker det här var supersnyggt! Vintrigt och stilrent på samma gång - löv it!

Kram

Therese sa...

ÄLSKAR iden med recept på, men gärna mer lättläst typsnitt. Kan även tänka mig ett pepparkakerecept och en söt pepparkakegubbe el liknande... Hjärtkortet var också fint! Hoppad din sbos födelsedag firas ordentligt <3 KRAM

Barasara sa...

Ha! Kanske är det så att scrappare och icke-scrappare uppskattar olika grejer. Jag gillar att det känns så enkelt när det i själva verket är så plottrigt. Jag älskar alla snöflingor och tycker om att du låter de singla ner till vänster. (Det är som flingor som snöar ner - smälter när de slår i backen) Jag är förtjust i fåglar och gillar den lilla i mitten. Jag gilar färgställningen. Glöggreceptet må ha en snirklig och svårläst stil men just här tycker jag det är helt rätt, det blir som ett handskrivet recept.

Jennie/Deleelsia sa...

Jag tycker kortet är urläckert.
Tycker att du fått ihop det fantastiskt bra med alla stämplar. Mer dekorationer behövs egentligen inte, vill man ha lite mer "frost" känsla så är ju bling en bra idé som någon redan gett.
Kram J.

Related Posts with Thumbnails