21 augusti 2011

Min nya kompis

I dag har jag fått en ny kompis, eller rättare sagt så har jag köpt en. Har ju varit sugen på att köpa en liten och smidig dator till mitt hobbyrum och i dag blev det av. Det blev en 13 tums dator, en silverfärgad ASUS U31F, och den känns perfekt för det jag använder datorn till. Smidigt att kunna ha den i knät och lätt är den oxå eftersom den inte har någon CD läsare. Kompletterade med en bärbar CD brännare och en mus.


Ska ta ett kort när den är på plats i hobbyrummet. Just nu har jag den i knät och det är såååå smidigt!

Hade tänkt att pyssla en massa idag, men som sagt det blev ändrade planer. Storebror var med som smakråd, eller rättare sagt jag var med för att betala. Jag kan alldeles för lite om prestanda på datorer så det är skönt att han finns med och kan förklara skillnaderna. Sedan hade jag förmånen att få hjälp av storebror att fixa det mesta på datorn, har bara gjort några småsaker själv. Som tack bjöd vi (eller rättare sagt sambon) på lunch.

Pappa kom förbi en sväng när han var på väg hem från stugan. Vi pratade lite om den stundande släktträffen, det ska bli riktigt kul!

Hoppas att ni haft en lika skön helg som jag, synd bara att den går så fort!
kram Annika

2 kommentarer:

Therese sa...

Vilken läcker kompis! Själv letar jag ny kompis att vara kreativ med i form av en symaskin eller en bättre kamera... får se vad det blir *ler* Många kramar till dig å en fin söndagskväll <3

Ingrid - Inola sa...

Grattis - du har vunnit en blombrosch i min blogg! Om du mejlar din adress till ingrid.ch[snabel-a]telia.com så skickar jag den i veckan!

/Ingrid

Related Posts with Thumbnails