28 juli 2011

Julkort i blått & vitt

I kväll är det pyssel på uteplatsen medan jag tittar/lyssnar på Ernst i bakgrunden. Det är lite smidigt att färglägga motiv ute och samtidigt har jag sällskap av sambon.

Fick några nya stämplar med posten i dag och var bara tvungen att inviga den här som är en gorjuss stämpel. Den var riktigt rolig att färglägga och ett kort är färdigt och ett till på gång.

Jag drog en lapp ur burken med julkortsutmaningarna för 2011 och utmaningen löd "gör ett julkort i färgerna blått och vitt". Det är inte så vanligt att jag skapar i blått, men jag tror att det kommer bli fler gånger för det blev riktigt fint. Kunde inte låta bli att färglägga hjärtknapparna röda. Symaskinen används oftare nu när den så smidigt står framme.

Edit: Nu har jag lagt upp kortet igen, denna gång har hon lite färg på kinderna!

Jag har fått en ny favoritstorlek på mina kort, det är 4x6 tum (ca 10x15cm), och ger en skön kontrast till alla 6x6 tums kort jag oftast gör annars.

I morgon är det dags för sista semesterdagen, känns helt otroligt att mina 5 veckor redan är förbi. Det har gått alldeles för fort!
kram Annika

1 kommentar:

Pernilla ~Pillan~ sa...

Härligt att höra att det är fler än jag som pysslar framför tv:n ;-). Sött julkort... kan inte ens få fram tankar på julkort just nu... Kram

Related Posts with Thumbnails