15 september 2011

Veckans (första) julkort

Jag tragglar på med min julkortsutmaning och börjar så smått komma ifatt. Utmaningen den här gången var att "använda chipboard på julkortet" och jag använde ett chipboardhjärta. Jag passar även på att anmäla mitt kort till julkortsutmaningen hos Altheas mix som denna veckan har valfritt tema.

Det blev ytterligare ett stafflikort!


Det är lite svårt att fotografera det när det inte är uppställt. Gillar att det ser sparsmakat ut för att bli mer dekorerat när det öppnas och fälls upp.

I dag värker det inte längre i örat och det gör att jag känner mig mycket piggare. Det blir nog ändå till att krypa upp i soffhörnet och se en bra film.

Ni är många som kikar in, men få som väljer att lämna en kommentar. Vore roligt att veta vilka det är som kikar in, så lämna gärna en liten kommentar innan ni surfar vidare.
kram Annika

6 kommentarer:

Linda sa...

Ett jättefint kort!!! Snart måste jag faktiskt ta tag i att prova på stafflikort! :)

Kram

Gittans Pysselsida sa...

Antalet besökare och kommentarer stämmer sällan .
Du är duktig med dina julkort..fint!!
Krya på dig
Kram/ Inga

Katarina sa...

Hej. Katarina heter jag och har hittat hit för ett tag sen, osäker på om jag kommenterat förut. Du gör jättefina kort som jag gillar. Kram!

Birgitta sa...

Kul att du kikade in hos mig oxå! Det är väl tur att inte alla gör likadan kort, eller hur! Tur att vi GÖR kort och Gillar det! Finfint julkort :)

Pia sa...

Men åh vilket fint kort. Gillar det jättemycket. Snyggt med färgerna svart, vitt och rött.
Kram

Anonym sa...

=O Jag kikar in ibland... vem kan jag vara o.O
Din roligaste kollega som ger dig långt liv genom att skänka dig mycket skratt!

Related Posts with Thumbnails