28 mars 2009

Äntligen helg!!!

Åh vad den här helgen är efterlängtad. Har varit mycket den senaste tiden och det är skönt att få vara ledig och göra vad jag har lust med för stunden.

När vi höll på att fixa frukost som bäst här hemma idag så ringde min bror. Han och hela familjen kom förbi och åt frukost med oss. Jag har tur som har en så härlig familj, det är inte alla som tycker om sina familjer har jag förstått, men det gör jag. Mina brorsbarn är underbara och de är ren och skär glädje för vår familj! Freja var lite putt dock för vi hann inte "possla" idag, men det har jag lovat att vi ska göra hemma hos min mor och far på onsdag då pappa fyller 65 år. Hon gillar framförallt Penny Blacks alla söta igelkottar, så det får jag packa ner några så blir hon nöjd.

Häromdagen när jag kom hem fann jag ett paket från PaperMaze i lådan. Det var ett nytt kreativitös paket med massor av fina grejer. Det kändes helt klart som ett paket i min smak. Passade på att ta ett kort på det ute idag. Nu ligger grejerna framme på bordet i gillestugan och jag hoppas få inspiration under dagen.

Nu är det snart dags för hockey på TVn. Det är HV71 mot Frölunda och det kan vara den avgörande matchen i semifinalen idag. HV leder med 3-2 i matcher och idag har de chansen att avgöra på hemmaplan.

kram Annika

6 kommentarer:

Cathrin sa...

Ha ha hoppas ni får en rolig posseldag,ti hi så sött. Hejja HV71!!ha det bra vännen!

anita sa...

Hej vännen!
Vad kul det låter med frukostträff.
Ska bli spännande att se vad du pysslar ihop av allt det fina.
Ha en go helg.
Kram, Anita

"Witch" sa...

Vilket härligt paket :) Och den fina stämpeln har jag precis önskat mig.
Ha en fin helg och hoppas du och Freja får posslat en massa :)
*kram*

annmari sa...

Ja visst är det härligt med helger :-) Idag har varit en riktig pysseldag

kram am

Sanna F sa...

Häääääärligt paket!!!

Maria Berg sa...

vad härligt med en sådan spontan bror! MB

Related Posts with Thumbnails