11 april 2009

Glad påsk och en uppdatering

Jag vill önska er alla en riktigt glad påsk!

Själv njuter jag av det härliga vädret. Igår kom jag äntligen igång och läsa igen och som tur var fick jag tag i ett par riktigt bra böcker. Jag har de senaste dagarna läst ut både Åse av Denise Rudberg och 14 år till salu av Caroline Engvall. Två väldigt olika böcker, men två böcker jag hade svårt att lägga ifrån mig. Den första boken är ett härligt tidsfördriv och den andra boken har ett väldigt viktigt budskap. Väl värda att läsa båda två!

Idag väntar påsklunch med mina och sambons föräldrar och till kvällen ska vi hem till bästa vännerna. Det är härligt med långledighet, man hinner både umgås med släkt och vänner och bara ha det riktigt lugnt och skönt.

I torsdags var jag äntligen på bio på vår "nya" biograf här i stan. Jag och sambon gav bort en biokväll till mina föräldrar i julklapp och nu var det dags. Mamma hade önskat att få se män som hatar kvinnor och så fick det bli. Boken var fantastiskt bra och filmen likaså. Jag brukar bli så besviken på filmatiseringar av böcker, men tyckte att de gjort ett riktigt bra jobb! Så ni som ännu inte sett den har något att se fram emot.

1 april fyllde min underbara pappa 65 år och då var vi där och firade honom. För ett bra tag sedan satt vi och funderade på vad man ger sina föräldrar som har allt och kom då på att vi skulle ge dem en prenumeration på film. Så tillsammans med en fortsatt prenumeration fick han detta kort!

Det är ett DT kort för PaperMaze och jag föll direkt för de underbara ticketsen. Materialbeskrivning finns i PaperMazebloggen och de har även ett erbjudande i påskhelgen som jag inte tror ni vill missa.

Ha nu en riktigt härlig påsk allihop!!!
kram Annika

3 kommentarer:

Anita sa...

Hej vännen!
Vilken kanonbra present. Kortet är ju jätteläckert och kul.
Visst har vi en fin Filmstad? Det är en upplevelse att se biofilm där. Jag tyckte också om den filmen mycket. Därför läser jag böckerna nu, för jag blev så himla nyfiken på fortsättningen.

Ha en riktigt skön påskhelg.
Stor kram från Anita

Jaana sa...

Jag hoppas att du har en fortsatt härlig påsk, med mycket solsken !

Muffin sa...

Vilken bra present och vilket snyggt kort!

Related Posts with Thumbnails