25 november 2009

snart advent...

Snart är denna gråa, mörka, trista och regntunga månad till ända. Till helgen kommer de allra flesta fönster att prydas av ljus. Ljusstakar, stjärnor och allehanda andra ljusföremål lyser upp vår värld igen. Det är ljuvligt!

I går kväll spenderade jag och sambon 2,5 timmar i kö utomhus för att få ta sprutan mot svininfluensan. Vi hade tur att vaccinet räckte till oss för det var MÅÅÅÅÅNGA som blev utan. Jag tror att vi fick två av de 5 sista doserna som fanns. Känns skönt att vara vaccinerad nu även om jag har en arm som värker, lite huvudvärk och feber. Hoppas att det ger med sig under natten så att jag är fit for fight imorgon igen.

Idag har jag och framförallt sambon påbörjat operation ADVENT här hemma. Nu står ljusstakarna och stjärnorna framme, hyacinter i mina fina hyacintkrukor, amaryllisarna är omplanterade och ljusbollarna hänger på respektive plats. Det känns skönt att mjukstarta lite, imorgon fortsätter vi och på fredag kan vi förhoppningsvis mest njuta av att det är fint. Våra fönster putsades förra veckan och det är skönt att ha någon som kommer och gör det åt oss, jag har så svårt för att få fönstren fina själv.

En kort liten uppdatering om min svärfar. Idag hade de vårdplanering för honom och det blev så att han hamnar på samma rehabboende som min svärmor ligger på. Det föll en sten från allas våra hjärtan och nu känns det skönt att något i alla fall tycks gå vår väg den här hösten!

Ikväll bjuder jag på några nygjorda beställningsalster. Åh vad jag gillar min hobby när inspirationen sprudlar, nu önskar jag bara mer TID för att hinna med allt jag vill! (Ni får stå ut med att bilderna är tagna i taskigt ljus och att de är helt oredigerade)




Ha en skön kväll!
kram Annika

8 kommentarer:

Nina sa...

God kväll!
Ja vi hade det så himla trevligt och mysigt!
tack för att du tyckte strutarna blev bra. Vi hade som lite problem med dom ett tag! Men tills slut fixade det sig!
Vilka underbart fina kort du gör, har ju sett några av dina alster inne hos Therese! Skit fina!!!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram Nina

Anita sa...

Hej vännen!
Mm, det låter mysigt hos er. Tack och lov är november slut snart. Jag gillar den inte.
Vilka underbara askar du gjort. Jag gillar de översta mest. Underbara.
Skönt att ni fått sprutan. Det är min vecka nästa vecka tror jag. Annars är det veckan därpå. Får kolla det.
Ta hand om dej.
Kramis

Millan M sa...

Jättefina alster! Tur att decembermyset närmar sig och att novemberrusket snart är över!!! Ja du, har själv fotat lite alster ikväll och ljuset var inte det bästa...Inte vinkeln heller...men vad gör man? Nu är det bara redigeringen kvar...

Therese sa...

Så himmla skoj at de hamnade på samma ställe, förstår er lättnad! Och tack goa du för rara ord, även om jag skäms att visa mina alster i jämförelse med dina udnerbara skapelser... Ditt kort blir iaf perfekt till de nyblivna föräldrarna och prinsessan när de kommer hem! KRAM i massor!!!

Jennie/Deleelsia sa...

Fina fina saker och så kul att se hur stämplarna används.

Kram J.

Pia sa...

Det låter som ni fått hur mysigt och adventsfint som helst. Måste nog åka och köpa hyacinter så det doftar lite "advent" med. Vilka jättefina askar du gjort, Gillar dem alla men de med snöstjärnor på blev mina favoriter.
Kram

Petra/Paradise sa...

Dina alster är ljuuuuvliga!!
Vilken julkänsla jag fick av ditt inlägg ;)
Jag har satt upp lite julgardiner i köket..
Ljusstakarna kommer nog upp imorgon =)

Vaccinsprutan har inte kommit till Vby än..bara för de i riskgruppen och de minsta.
Loke vaccinerades idag.
Men vi får vänta ytterligare nån vecka.

Ta hand om dej å trevlig första advent!
KRAMAR

annmari sa...

Hade tänkt mej att adventspynta lite idag men dagen har bara runnit iväg så det får väl bli i morgon istället

kram am

Related Posts with Thumbnails