17 januari 2010

Helgerna går så fort!

Det känns som om helgerna går alldeles för fort, det är så mycket jag vill göra och hinna med samtidigt som jag måste koppla av och varva ner. Det borde vara så att helgerna är lika långa som arbetsveckorna!

I går eftermiddag kom de båda söta monstren (mina brorsbarn) på besök för att stanna över natt. Min bror och svägerska skulle unna sig ett biobesök och lite tid för sig själva. Det har varit full rulle här hemma vill jag lova och vi hann med mycket. Tjejerna hann bada i badkaret, Freja älskar det och Irma skrek först när hon kom i badet, men när det var dags att komma  upp skrek hon för det. Freja (och jag) pysslade ihop ett par födelsedagskort och ett kram kort till mina svärföräldrar som Freja bekymrar sig lite för. Vi hann även med att se en Madicken och en Emil film, äta traditionsenlig äggröra till frukost, läsa böcker, spela spel, bygga koja, busa och en hel massa annat.

Monstren åkte hem i förmiddags och resten av dagen har jag tittat på vinterstudion, läst lite i snabba cash och faktiskt pysslat ihop ett KRAM-kort för PaperMaze. Hoppas nu att inspirationen kommer tillbaka!


Allt material hittar ni hos PaperMaze och utförlig materiallista finns i PaperMazebloggen.

I morgon väntar en lång arbetsdag, först jobbar jag mellan 9 och 18 och därefter väntar möte med kollegorna för att lägga upp planer för arbetet den här terminen.

Ha en riktigt skön avslutning på helgen!
kram Annika

3 kommentarer:

Therese sa...

Gud så härligt du ordnat för de små "monstren" nästan så jag önskar att jag fått vara med på ett hörn å pyssla med dig :-)

Se nu till att vila lite ikväll så du orkar med den tuffa starten på arbetsveckan!

KRAM

am sa...

De där små monstren både tar och ger en massa energi.
Men nu har vi ju vår träff att se fram emot som får oss att klara av den mörka tid vi har framför oss

kram am

Millan M sa...

Vilket sött kort! Stämpeln var urgullig.

Related Posts with Thumbnails