15 januari 2010

Nostalgisk

Jag är nostalgisk och sambon håller på att bli tokig!!!

På jobbet idag lyssnade barnen på musik och dansade, helt plötsligt fanns där en låt med The Pinks. Jag fick mersmak och väl hemma efter en tur till svärföräldrarnas lägenhet för att hämta grejer och en fika hos svärföräldrarna på rehabboendet så fick jag fart på Spotify. Nu spelar jag The Pinks på hög volym och sjunger välkända gamla texter.

Fick även på lite Fredrik Willstrand, Modern talking, Trance dance, A-HA, men the Pinks är dagens absoluta favorit. Nu är jag lycklig och känner mig hur pigg som helst (fast jag vet att när jag väl slutar lyssna finns det risk att jag somnar tidigt i soffan).

Har ni fler härliga nostalgiska låttips att komma med?!
kram Annika

9 kommentarer:

hoodoo sa...

Du borde gjort detta i tisdags istället...;-)

Carina "Ina" sa...

Jag fick ett ryck i helgen och rotade fram gamla LP-skivor med Anna Book och Pernilla Wahlgren :-) Fredrik Willstrand var med på ett hörn också.

Therese sa...

Hi, hi nu blev jag nostalgisk - kom genast att tänka på Europe, några av mina favoriter... då iaf ;-P Låte som du har en spännande vår med många nya bekanstkaperr att göra på jobbet - hoppas ni blir ett bra och glatt gäng och att kemin stämmer!
Själv är jag så lycklig att slippa åka till jobbet det närmsta året, missförstå mig rätt, men sjukskrivningen lyfte verkligen ett ok från mina axklar var bara jobbigt och drygt nu på slutet, så jag ska verkligen njuta nu med lite bak, pyssel, bus med luran i väntan på bebisen. Önskar dig en fin dag och en härlig helg!

KRAM till dig Annika!!!

Malin/Majamelon sa...

Haha The Pinks lyssnade jag på lite när jag var liten =) Men ska jag bli riktigt nostalgisk så blir jag det varje gång jag hör The Riddle med Nik Kershaw ;P

Kram!

Therese sa...

Gud så smart att handla secon hand till jobbet, då får ni ju både mycket för pengarna och ganska rejäla saker (för plastiga saker bukar ju aldrig hålla så länge att de hamanr på seconhand!) Det ska jag tipsa mamma om som också jobbar med barn/förskoleverksamhet! KRAM

Anonym sa...

hej gumman
inte är det du som ska ha åldersnoja..... En nostalgimusiktävling i framtiden kanske?????
Anna

Anonym sa...

Visst är det KUL att hitta "gammal" musik, man kan ju fortsätta att leta hur länge som helst!! Och SPELA hur länge som helst :) Och SJUNGA hur länge som helst;)

Kram Jessica

Jaana sa...

"Superman" och "Helena och jag", är ju riktiga höjdare ! :-)

Millan M sa...

UNDERBAR MUSIK du hittat!!!! Jag säger bara det; the Pinks, Herreys, Fredrik...... När jag nynnar på dessa hemmavid blir sambon skogstokig...Förstår inte varför;) Kan bero på att han är ngr år äldre än mig, så han har inte lärt sig uppskatta den tiden smusik!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails