12 juli 2010

Nedräkningen kan börja...

Nu känns det som att det är dags att börja räkna ned, till vad kanske ni undrar?! Jo till min semester. Nu är det bara 4 dagar kvar att arbeta innan jag börjar min 5 veckor långa ledighet. Det ska bli såååå skönt!

Lite extra skönt är att jag får mjukstarta och njuta av en vecka själv då sambon jobbar ytterligare en vecka. Hur jag skall tillbringa den tiden återstår att se, får se vad jag har lust med. Åh, vad härligt att bara få ta dagen som den kommer och inte behöva stressa upp och i väg på morgonen!

Nu sitter jag och väntar på det utlovade åskovädret som förhoppningsvis kan rensa upp luften lite. Det är riktigt varmt, kvavt och fuktigt. Visst är det härligt med sommar och sol, fast jag vill kunna njuta av det ordentligt och det kan jag inte för tillfället.

Håller på och förbereder lite inför helgen då vi ska fira min kompis Anna som fyllt 40 år. Lite roliga överraskningar och annat fixas just nu, Anna har ingen aning om vad som händer. Anna, om du är här inne och läser kan jag lova att du får en härlig dag!!!

Avslutar med att visa en närbild på en av de rosor Anna fick när hon fyllde år och som jag har tagit.

Kram Annika

2 kommentarer:

annmari sa...

o vad skönt att du också får börja räkna ner nu. det är härligt

kram

Jaana sa...

Och nu är det så nära, så nära...:-)
Kram på dig !

Related Posts with Thumbnails