20 augusti 2010

min vinst

Det är flera som är nyfikna på vad jag valde för stämplar när jag hade turen att vinna med det här kortet. Valde länge och väl kan jag erkänna. Pojkstämplar har jag inte många och sedan har jag varit på jakt efter någon stämpel med gitarr för att kunna kombinera med många härliga musikfraser.

Så de här två stämplarna valde jag och de har redan hittat hem till mig. Hittar ingen svartvit bild på den lille drakkillen och jag kan tillägga att det är inte jag som färglagt honom.


Sedan har jag ju glömt att berätta att när jag deltog i The Greeting Farms 2 års bloghop med det här kortet så hade jag turen att vinna denna söta digistämpel.


Vi firar sista semesterdagen med att hälsa på svärföräldrarna en sväng på förmiddagen, sedan tar vi det lugnt och jag sticker snart näsan i boken igen. Vad som händer resten av helgen vet jag inte, vi får helt enkelt se vad vi har lust med. Utanför mitt fönster skiner solen just nu så det blir en stund utomhus med boken.

Jag önskar er alla en riktigt skön helg!
kram Annika

5 kommentarer:

annmari sa...

Vilken tur du har i tävlingar. draken var gullig och gitarr har man alltid användning av. Var bra val

kram

Theresia sa...

Hej vännen!
En del har tur... vilka söta stämplar du valde!
Nu har jag läst igenom ett antal sidor bakåt i din blogg - har själv haft sommaruppehåll. Men för det har jag pysslat. Nu börjar det bli lite mera inneväder för datorn då min inte är så lätt att ta med sig ut.

Hoppas ni enades om något nytt golv till tvättstugan.
Ps nu vill jag också åka till Lagerhous... så söta lyktor du köpte där!
Kram hoppas vi ses på någon träff i höst.
Kram Theresia

Poohtra sa...

Åh, vilka härliga vinster. Bra val tycker jag. Men förstår att det måste varit svårt att välja !
NU har jag äntligen skrivit på min blogg !!
Kramkram från Poohtra

Therese sa...

Vilka gulliga stämplar du valde, gillar drakpojken jätte mycket, påminner om holger i hans drakoverall :-D Glöm inte maila mig kontouppgifter å summa. KRAM KRAM

Sara-SaGam sa...

Stort grattis till dina vinster. Vad roligt att få vinna litegrann.
Må gott!

Related Posts with Thumbnails