22 november 2010

Säg den lycka som varar

Ibland känns det som att allt händer oss. Badrumsrenoveringen har inte varit en rolig historia alls då det visade sig att försäkringen inte täckte allt utan att vi har fått lägga ut ytterligare ca 40.000 på badrummet. Att allt sedan har dragit ut en massa på tiden har inte heller gjort att det känts särskilt kul.

I helgen var vi sååå glada att allt var färdigt och vi blev väldigt nöjda med hur det blev. Det enda som återstod var att måla dörrarna, men det tänkte vi ta till våren/sommaren när man kan stå ute och slipa.

Säg den lycka som varar för oss, när sambon stod i duschen och gjorde rent så hörs plötsligt ett brak. Jag kom springandes från övervåningen och inser att spegeln rasade ner i handfatet. Spegeln gick i 3 delar och det blev fula märken i handfatet. Det visar sig att elektrikern inte har satt upp spegeln ordentligt efter att han kopplat in lamporna. SUCK!

Nu väntar vi på en ny spegel och med vår tur så får vi säkert betala den själva. Det är lika bra att intala sig det tror jag.

Dessutom har jag ingen större lust att vara på jobbet denna vecka, det går nämligen magsjuka. En kollega fick gå hem idag och jag hoppas verkligen att jag har lite tur och slipper undan. Känner att jag har en förkyling på gång, jag bara nyser och nyser hela tiden. Ska dricka en kopp värmande te och ta en alvedon och lägga mig och vila en stund. Så får vi hoppas att jag är piggelin igen.

Nu har jag tyckt lite synd om mig, kanske gör ni det oxå. Fast det bästa vore om ni hade något som verkligen kunde pigga upp mig.
kram Annika

7 kommentarer:

Gittans Pysselsida sa...

Fyy..vilken otur ni har..tyvärr är det så ofta att en olycka kommer sällan ensam..men nu måtte det väl räcka!Prova med vitpepparkorn för att stoppa eventuell magsjuka...tror det var 8-9st var fjärde timme. Svälj dem hela. Detta var populärt när jag jobba i äldrevården.
Annars jag inget roligt att pigga upp dig med kan bara hoppas allt blir till det bästa Kram// Inga

leia sa...

Men stackare där, vilken otur. Håller tummarna för att allt löser sig.

Tack snälla vännen för alla fina kommentarer. Jag ska skärpa mig!!
Kramelikram Veronica

Therese sa...

Näääää fy attans vilken otur! :-( Lider med dig, å så magsjukan på jobbet... Inte kul! Önskar så jag kunde muntra upp dig, bjuda på fika och ge dig en kram, för du är verkligen en bloggvän som jag skulle vilja träffa irl <3 KRAM

Petra/Paradise sa...

Nämen, skruttan då! :(
Vad tråkigt när saker går sönder där hemma.
40.000 extra är ingen petitess-summa direkt.. :/
Å när spegeln druttar ner i det nya handfatet också. Hoppas ni inte behöver betala för det. Jag håller mina tummar för Er!

Och usch å blä för magsjuka. Förstår att du vill hålla dej hemma. Det hade jag också velat om jag vore dej.

Har tyvärr inget roligt att dela med mig av. Än har ju inte snön kommit..men den är väl på väg låter det som.
Då blir det iallafall mysigt att göra julkort!! :)

KRAAAAM

Lotta sa...

Nej så trist! Men elektrikern borde väl stå för kostnaderna - eller? Det är ju trots allt han som klantat till det.

Håller tummarna!
Kram

Cathrin sa...

Aj aj aj, jo det kunde varit värre. Jag trodde först det var Putte som halkat och brytit benet, som tur var var det "bara" spegeln.

Förstår hur sur man kan bli på sånt här, men va fasen låt elektrikern betala, och skulle du nu åka på den där sjukan så har du ju i alla fall ett nytt och fräcsht badrum att "kasta upp" i. Men jag hoppas du slipper.

Kramis Cathrin

Sara-sagam sa...

Håller tummar o tår att du slipper både betala o kräkas!

Related Posts with Thumbnails