03 december 2010

Härliga fredag!

Visst är det härligt med fredagar! Hela helgen ligger framför oss och det innebär två lediga dagar. Sambon är på julbord med jobbet och jag har haft pappa och storebror på besök. Jag bjöd på kaffe/te, mina hembakta pepparkakor och lite skumtomtar. Storebror blev besviken på att vi inte hade några saffransskorpor så det får jag se till att bjuda på nästa gång.

De kom hit med "jultidningar" som jag beställt. En Kalle och Hobbe och en bok "fler kladdkakor" som jag ser fram emot att läsa och bläddra i.

I kväll blir det en lugn kväll med Idol för mig. Ska ladda för julmys med tjejligan imorgon, det står julkortstillverkning och annat pyssel på dagordningen. Sedan ska vi förstås prata, skratta, äta och dricka gott hela dagen. Patrick är snäll och fixar middag, vad det blir har jag ingen aning om, men det brukar bli gott!

Min rygg känns faktiskt lite bättre i dag. Hoppas att det har vänt nu!
Jag vill passa på att önska er en skön fredag kväll!
kram Annika

5 kommentarer:

Anonym sa...

Va skönt med en kväll i soffan framför idol. Jag gör precis samma sak. Är lite avundsjuk på dina planer inför imorgon. De låter riktigt roligt och jag hoppas att de blir en härlig kväll. Kram

Millan M sa...

Skönt att ryggen är bättre! Ryggvärk är inte kul :(
Ha en trevlig helg du med!

chruss sa...

Skönt att ryggen är bättre nu. Jag gick ut i foppisar förut och försökte slå ihjäl mej själv - halkade o slog i höft, skuldra och även huvudet fick en däng. Suck. Men du, vet du vaaaaaad! Tycker du ska hoppa in i stämpelsnack och kika på ditressutmaningen ;-D Kram!

Gurkiss sa...

Ja fredagar är underbara :)

Skoj med pyssel :)
Hoppas ni får det jätte trevligt :)

Har du haft problem med ryggen *hua* Hoppas det ger med sig.

Ha en härlig helg :)

Här ska vi fira minstingen som fyllt 6år både imorgon och på söndag. Sen lär man väl vara helt slut antar jag *s*

Kram Gurkiss

Therese sa...

Vad mysigt med pyssel med tjejerna i dag! Vi ska på årets första julbord i dag, mormor kommer å ser till barnen medans, ska bli skoj! Och min önskelista är redan lång, symaskin och kamera i topp, men jag tror tomten inte har så stadd kassa så jag blir glad för en kokbok av Morberg med ;-) *fniss* Ha en toppen dag goa du, hoppas din rygg känns bättre? KRAM

Related Posts with Thumbnails