22 juni 2011

1 dag kvar

Åh nu börjar det närma sig på riktigt! 1 dag kvar att arbeta innan det är midsommar och sedan semester. Jag längtar efter riktig sommar, mycket sol, varma och sköna kvällar då jag kan sitta på uteplatsen och njuta sent på kvällarna, sovmorgnar, tid att umgås med familj och vänner, åka på utflykter, läsa bra böcker och att bara vara!

Här i Jönköping är det varierat väder. På förmiddagen hade vi riktigt skönt väder när vi dansade runt midsommarstången, lite grått när vi åt tårta ute och strax efteråt kom det en rejäl regnskur. På  väg hem från jobbet öppnade sig himlen och det flöt massor med vatten på vägen för brunnarna kunde inte ta emot allt regn som kom på en gång och just nu skiner solen.

Det är härligt att fylla år och jag har turen att bli uppvaktad fortfarande. I dag kom ett jättefint dekorerat kuvert i brevlådan med en fin present. Den var från en av mina goa pysselvänner, Jaana, som vet att jag älskar snusklubbor!


Först ska jag slå in sommarpresenter till mina kollegor och sedan så tänker jag krypa upp i soffhörnet med en snusklubba i mun och läsa en stund. Jag vill önska er alla en riktigt skön kväll!
kram Annika

4 kommentarer:

.::CaRiN::. sa...

Hej Annika! Vad roligt att du har hittat till min blogg! Tack för din goa kommentar! :) I och med det har ju jag upptäckt din med, alltid roligt med nya inspirerande bloggar/personer! :D Låter verkligen skönt att få semester! Jag får jobba på i tre veckor till men sen så! *längtar* Får gratulera dig i efterskott också! :) Hoppas du får en mysig stund ikväll med pyssel, klubbor och bok! Får önska dig en glad midsommar och skön semester! :D Kram!

Therese sa...

Visst är det härligt att dra utt på firanden? Jag fick blommor i går som grattis till nya jobbet, borde byta jobb oftare ;-) Och du, vad är en snuskklubba?!?! Har aldrig hört talas om tidigare! Njut nu av SEMESTER och en fin midsommar <3 KRAM!

Therese sa...

Jo jag såg bilden å insåg att jag nog inte sett sådana klubbor här i butikerna, och trodde därför att det var några din vän gjort själv! Lät ruggit goda, för lakrits gillar jag med! Så jag ska se om de ändå inte finns här... KRAM <3

Pernilla/Trollwing sa...

Grattis i efterskott på födelsedagen och grattis till examen gumman! Tusen tack för dina ord hos mig, du vet att det är DU som över huvud taget fått mig att pyssla liiite de här månaderna jag varit borta va? Jag har gjort som du tipsade om - testat enklare kort, nya tektiker, lite altrat och nu bara släppte det:)) Tack!! Vi måste verkligen ses snart! Inte setts sen wetterscrappen ju.. Stoooor midsommarkram på dig, och ha en underbar semester!

Related Posts with Thumbnails