23 juni 2011

Äntligen!

Nu är det äntligen dags för semester, ja det känns faktiskt så även om jag bara hunnit längta några dagar. Det ska bli urskönt med semester! Jag ska vara kompledig först och sedan väntar semester och sammanlagt ska jag vara ledig i fem hela veckor. När jag gick från jobbet idag så kändes det riktigt skönt även om regnet stod som spön i backen.

Här hemma förbereder vi lite inför morgondagens grillning hemma hos oss på kvällen. Dagen börjar hos lillebror & co med god lunch, massor med goda jordgubbar och en hel del bus. Förhoppningsvis är det bra väder så att det blir det lite traditionsenligt firande på Grönelund i Skillingaryd med tipspromenad, hästridning för monstren, lotter, spel på chokladhjulet och dans runt midsommarstången.

Häromdagen hittade jag till en för mig ny blogg, Happy Days. Minst tio torsdagar framöver håller hon en fotoskola som jag har tänkt att vara med i för att förbättra mitt fotograferande. Första lektionen handlar om vinklar och perspektiv och jag har redan varit ute på en fotorunda. Bilderna kommer i ett inlägg under morgondagen.

I dag har jag tänkt extra mycket på min kära mamma som inte längre finns med oss, hon fattas mig varje dag och lite extra just i dag på hennes födelsedag. Nu tänkte jag sticka näsan i en bok en stund medan sambon fortsätter fixandet med maten.


Jag vill passa på att önska er alla en riktigt härlig midsommar oavsett väder!
kram Annika

3 kommentarer:

Emelie sa...

Härligt med semester, själv har jag en jobbvecka kvar :-)
Ha en härlig helg!
Kram Emelie

Pia sa...

Önskar er en riktigt härlig midsommarhelg och en solig och skön semester. Kram

Jaana sa...

Så häääärligt med så mycket ledighet ! Jag har minsann bara en vecka kvar, jag med. :-) Sen drar vi till Halmstad ! Njut av sommar och kanske, eventuellt, lite sol med !

Related Posts with Thumbnails