21 juni 2011

2 dagar kvar

Jag fortsätter min nedräkning, bara 2 dagar kvar till semestern. Jag måste säga att i dag kom längtan!

Jag började tidigt idag och var på jobbet vid 6.15 och gick en promenad och plockade lite blommor för jag hittade inga i går. Hann med lite planeringsarbete också innan jag började vid 7. Sedan så var det full rulle hela dagen, vi plockade blommor med barnen, lekte, hade anställningsintervju, klädde midsommarstången, hann med att dansa runt den en sväng och lek utomhus!

När det var dags för lunch var jag helt slut och inte blev det bättre av att jag skulle ha vilan, det var svårt att hålla ögonen öppna när vi lyssnade på Emil och Griseknoen. Så när klockan var 13.15 och jag fick gå hem kändes det helt underbart, att jag dessutom fick skjuts hem av en kollega var ett extra plus. Det innebar att jag var hemma tidigt och hann med att både läsa en stund och ta en powernap innan Patrick kom hem från jobbet.

Nu bakar vi en drömtårta, får se hur den blir för jag har inte bakat någon sådan sedan jag bodde hemma och det börjar bli många år sedan nu! När den är färdig ska den avnjutas med en kopp te och sedan kryper jag upp i soffhörnet med Mari Jungstedts bok "Den farliga leken".

Det var min dag, hur har din varit?
kram Annika

5 kommentarer:

sickan sa...

drömtårta? är det en sån som nonne brukar baka, maräng, grädde och bär ovanpå? nams isånafall! Skönt med semester inom räckhåll, hoppas för din skull att vädret snart vänder till det bättre! kram

Lotta sa...

Vad är en drömtårta??? Och när ska ni äta den? Mumsigt låter det i alla fall.
Härligt med semester. Jag har ju "ledigt" hela sommaren. Kanske kan vi ses någonting. Så långt ifrån varandra bor vi ju egentligen inte.

Kram

AnnikaS sa...

Drömtårta är en slags rulltårta med choklad i och den är fylld med smörkräm. Den var urgod, fast den såg inte så god ut då den sprack lite när jag rullade den.

Vi provsmakade en bit idag, resten hamnar i frysen till kommande semesterutflykter.
kram Annika

Therese sa...

Lät mysigt med te och bokläsning, här är det grått i dag så jag ska nog följa ditt exempel då I natt är du död av viveca steen ligger och väntar på mig... KRAM <3

Anonym sa...

Det låter som en härlig dag tycker jag. Rapportera om hur kakan blev. Jag är nyfiken. Kram

Related Posts with Thumbnails