27 juni 2011

Äntligen skiner solen

Ja äntligen skiner solen och tyvärr får jag mestadels vara inne. Allergin är värre än någonsin och tårarna rinner och jag nyser som en galning. Det gör att jag får tillbringa mesta tiden inomhus fast jag passar på att gå ut och njuta med jämna mellanrum.

Försökte dessutom hjälpa sambon med målningen i förmiddags och envis som jag är så gick det ett tag, men sedan rann ögonen så att jag inte kunde se och fick känna mig besegrad. Hoppas att det blir bättre snart!

I går var det inte fullt lika illa och då kunde jag njuta av en god bok i min baden-baden. Intog mellanmål i solen, en skål jordgubbar och det känns riktigt somrigt! Min fina radio är toppen att ha utomhus. I går höll den oss sällskap i förberedelserna inför målningen, lunchen på altanen, fikastunden med pappa och myset i solen.

 

Nu ska jag gå ut och se hur det går för sambon, servera honom lite iskallt vatten och sedan ska jag läsa en stund och hoppas riktigt mycket på att allergin blir bättre.

Hoppas att ni har det bra och kan njuta av det fina vädret!
kram Annika

2 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Fy tusan va tråkigt när allergin ska förstöra så där.
Jag minns förra året när vi firade midsommar i Norrköping med ett par vänner.
En av grabbarna där hade riktiga bekymmer att vara ute under dagen så han valde att dagen efter åka hem till sin lägenhet och sätta sig..det var riktigt synd om honom.
Blä! Jag avundas er inte..

Men du är gullig som iallafall försöker för att hjälpa din sambo så mycket som möjligt.
Om inte annat så får du, som du redan förvisso gör, serva honom med dryck och goda tilltugg :)

Må gott gumman och försök att njut av semestern och solskenet trots allergin.

KRAMISAR

Barasara sa...

Å, är det samma badenbaden som Marika fick i födelsedagspresent - en sådan så man kan ligga med fötterna i samma höjd? Så underbart skön.

Related Posts with Thumbnails