06 juli 2011

Relaxa

Nu när all målning är färdig, så har vi relaxat! Ja ni som känner min sambo förstår säkert att det finns några saker som ska göras SEN. Nä skämt åsido, den målning på huset vi har föresatt oss i år är klar. Fast det klart det kan hända att vi målar lite till när allt gått så bra, vi får se hur det blir.

I dag på förmiddagen åkte vi till Atlantis spa här i stan. Jag fick massage (som jag fick i födelsedagspresent) och så passade vi båda på att utnyttja relaxen. Vi simmade lite i poolen, badade bubbelpool, badade bastu och ångbastu och allra mest bara njöt vi. Efteråt var vi lagom slöa, det tar på krafterna att relaxa, och gick ner till piren och åt lunch i solskenet. Det blev varsin pizza på Bryggeriet och det var riktigt gott!

Väl hemma så drack jag en kopp te och åt ett par goda chokladpraliner vi köpte på stan och så har jag läst i min bok. En och annan duns har förekommit, ja alltså dunsen som kommer när pocketboken trillar ner i golvet för att jag har somnat. Texten på mitt bokmärke är toppen "här somnade jag".


Nu tänkte jag försöka övertala sambon om att plocka fram den lilla TVn och njuta av en skön kväll på uteplatsen, solen är ju äntligen tillbaka!

Ha en skön kväll!
kram Annika

3 kommentarer:

Maria sa...

Bokfiluren är jättesöt tycker jag och han passar så bra i grönt:) Fina somriga färger och snyggt med de rundade hörnen.

Maria

"Witch" sa...

Låter som du har en underbar och härlig semester :) Fortsätt njut och hälsa grillmästaren från mig :)
KRAM

Therese sa...

Så skönt att ni är klara med målandet för i år, skulle önska ajg kunde säga det samma... :-P OCh massage låter ljuvligt, men jag får nog vänta med det tills inflammationen gett med sig :-/ Men sedan ska jag definitivt unna mig det! Solskenskramar

Related Posts with Thumbnails