13 augusti 2011

Julkort med hjärtan på

I dag är det ingen vanlig dag, nej för det är sambons födelsedag! Just nu ligger han och sover som bäst för han jobbade som ordningsvakt i går kväll. Jag hade tänkt (eller snarare hoppats) att jag skulle orka hålla mig vaken för att ringa och gratulera honom efter tolvslaget, men jag får erkänna att då sov jag så himla gott. Födelsedagen kommer att firas med familjen i eftermiddag/kväll. Av mig har han redan fått sin födelsedagspresent, han fick ju en kamera och en slipmaskin för ett tag sedan. Tänkte ge honom kaffe på sängen och kanske hinner jag knåpa ihop ett litet kort till honom.

Jag har gjort ytterligare ett kort till julkortsutmaningen! Jag hoppas att ni blir inspirerade att börja med era om ni inte redan gjort det. Utmaningen denna gången löd "Gör ett julkort med hjärtan på".


Hjärtat är ett chipboardhjärta som jag målat med vit gesso och sedan stämplat "nu tändas tusen juleljus" med en röd dyna. Jag har även sprayat lite glimmer mist på hjärtat så att det glittrar fint, men det syns inte här.

Hoppas att ni får en skön dag!
kram Annika

4 kommentarer:

TesaB sa...

Fantastiskt fint. Härligt med alla hjärtan!!!

Anonym sa...

Tack snälla för din fina kommentar inne hos mig! det värmde verkligen ska du veta. Och grattis till din sambo. Hoppas att han har en bra dag. Många kramar till dig

Lotta sa...

Grattis till Patrik då, hurra hurra hurra

Kram L8

hönapöna sa...

så fint... och nej, jag har inte börjat med julkort, brukar pyssla och knåpa in i det sista. Är så imponerad av er som sätter igång i god tid :-)
Tyget som du frågade om kommer från JNYdesign, de har en websida där jag brukar köpa tyger!

Related Posts with Thumbnails