03 augusti 2011

Onsdag och ännu ett julkort

Så var det redan onsdag den här första jobbarveckan. Det var första dagen jag behövde gå upp tidigt och det känns segt. Har fått i mig min frukostsmoothie och snart är det dags att gå till bussen. Hoppas att vi får en riktigt solig och fin dag i dag.

Julkortsutmaningen dundrar på, snart kanske jag kommer ifatt för tanken från början var ju ett julkort i veckan. Det gick sådär i år så nu får det bli julkort när inspirationen finns och jag använder mig av julkortsutmaningarna i alla fall. Om ni klickar här kan ni se alla mina utmaningar, vilka jag gjort och klickar ni sedan vidare på veckonumret (ex v 30) så kommer ni till det aktuella kortet. Bra va?!

Denna gång lät utmaningen "gör ett julkort med spillbitar". Ganska enkelt då jag har en speciell hög med spillbitar av julpapper, men jag använda faktiskt inte dem utan tog ur den vanliga spillbitshögen istället. Vet inte vad det är med mig och färgkombon brunt och turkost när det kommer till julkort, men jag är sååå svag för den. Dessutom har jag insett att den här stämpeln är en av mina nya favoriter!


Återigen har jag använt den skrynklade bården med papper, det är oxå en ny favorit. Här finns en beskrivning som netha har gjort.

Jag önskar er alla en riktigt härlig dag!
kram Annika

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va fint du gör! det där julkortet blev jag väldigt förtjust i även om jag själv inte alls gillar jul egentligen. Kram

Therese sa...

Ett helt outstanding UNDERBART julkort! Love it! Å du, ditt foto på veden var också det ruggit bra! Lämnar en hel drös med kramar <3

Petra/Paradise sa...

Men hallå!! Detta var verkligen ett underbart fint kort!
FÖrstår att du gillar färgkombon! De gör sig verkligen bra tillsammans å hela upplägget är fenomenal!! :D
En favorit bland dina kort måste jag säga! :D

Kramisar

Lisa-olsi sa...

Ett jättefint kort
i härliga färger.

Related Posts with Thumbnails