30 december 2009

Tankar inför 2010

Till förra året så valde jag att inte prata om nyårslöften utan istället prata om tankar och ambitioner inför det nya året. Jag tycker att det var en bra tanke som jag fortsätter med även i år, inför år 2010.

När jag nyss tittade tillbaka på mina tankar inför 2009 så kändes det som att jag skrivit det inlägget alldeles nyss. Orden gick rakt in i hjärtat och det är med den ambitionen jag vill gå in i 2010. Jag kan inte formulera mig bättre än jag gjorde inför 2009, men jag väljer att sammanfatta mina ambitioner för 2010 i det här inlägget.

Jag vill att 2010 ska bli ett år där jag fortsätter med mina livsnödvändigheter och försöker må så bra jag bara kan! Jag vill njuta av livet, vara kreativ, umgås med nära och kära och visa uppskattning för människor som gör mig glad. Jag vill leva i nuet, vara mer spontan och göra en del av alla de saker som annars stannar vid en rolig tanke.

2009 har på många sätt varit ett tungt år och målet är att fylla 2010 med så många positiva minnen som möjligt!

Har du några nyårslöften eller tankar inför 2010 som du vill dela med dig av?
kram Annika

7 kommentarer:

Cathrin sa...

Önskar dej allt gott inför 2010, kram Cathrin

Petra/Paradise sa...

Underbara nyårslöften vännen!
Ett nyårslöfte som jag tycker att vi ska försöka fixa tillsammans är en pysselträff i Jkpg till våren! =)
Saknar er juuuuuu!!

GOTT NYTT ÅR Annika!!

KRAMAR Petra

Sockergrynet sa...

Ett riktigt gott nytt 2010!!

kram

Katta sa...

Gott nytt önskar jag dig, hoppas ni får det himla trevligt hos lillebror ikväll, F skulle ordna raketer sa hon;) Hälsa så gott till alla tenhultsnyårsfirare!
Kram kram!

Gunvor sa...

Gott Nytt År! Lycka till med ambitionerna och tack på förhand för all inspiration du kommer att förmedla i din blogg under det kommande året!
Kram,
Gunvor

Kajsa sa...

Oh, så många fina kort du har gjort. De går säkert åt som smör i solsken. Jag skriver under på vartenda ord du säger om 2010. Önskar dig verkligen en GOD fortsättning på året!
Kram
Kajsa

Jaana sa...

Du är så bra på att formulera dig och inspirerade mig till att göra ett liknande inlägg i min blog....
Kramar i massor !

Related Posts with Thumbnails