30 december 2009

10 kortfavoriter 2009

Igår var jag på stan med bästa kompisen Anna och hennes syster Karin som är hemma från Wales över julen. Vi gick lite i affärer men allra längst stund tillbringade vi med att äta lunch och att prata om allt och inget. Vi började spåna lite om en resa för att hälsa på Karin i samband med min och Annas födelsedag i juni. Det var riktigt mysigt och jag kände att det var precis vad jag behövde.


Jag har i ett par års tid bloggat årets 10 kort favoriter och tänkte så göra även idag. I år blev det 139 inscannade eller fotade alster och då vet jag att jag missat att spara några alster. Det är ett roligt sätt att se tillbaka på sitt skapande och välja ut sina favoriter, inte alltid ett helt lätt arbete och i år var det synnerligen svårt då jag gillar de allra flesta kort jag har gjort.


Här kan du se mina 10 favoriter 2008 och 10 favoriter 2007. Jag tyckte att det var riktigt roligt att se tillbaka på de korten, tycker nog att jag blivit rätt så mycket bättre på färgläggning i alla fall.


Här kommer då de utvalda korten för 2009 utan inbördes ordning. Lite nyfiken blir jag allt på vilket kort som blev er favorit och varför.
kram Annika

5 kommentarer:

am sa...

Blev Irma-kortet som föll mig mest i smaken av dessa 10. Var nog färgerna jag fastnade för.

Kanske jag skulle börja bläddra bland mina kort också

kram

Barasara sa...

Jag gillar det nästsista. Det med prickarna. Dels för att jag är svag för prickar. Men också för att jag gillar kontrasten mellan stora prickar, små prickar och ränderna på tjejens strumpbyxor.

Dessutom gillar jag att det ser så färglatt ut trots att du är ganska sparsam med färger. Fint!

Anonym sa...

Hej A!! Utan tvivel det gul svarta kortet med tjejen på! Du vet ju varför, de andra e helt enkelt för "gulliga" för mig!!

Vill du åka med på tisdag, hör av dig!!

Gott nytt år!!!!

kram Lina

"Witch" sa...

God fortsättning Annika!
Mitt favoritkort är absolut det gul/svarta. Älskar kontraster och så tycker jag det är coolt och kaxigt :)
*kramar*

Marlene sa...

God Fortsättning!!!
Jättefina kort du gör ,min favorit är alla hjärtans dag kortet,är svag för ulliga gulliga saker.

Kram Marlene

Related Posts with Thumbnails